Annonce
Trafik og politi

Vejarbejde lukker et af sporene på trafikeret vej i en uge: Midlertidigt signalanlæg skal dirigere trafikken

Bilister, der benytter den sydligste del af Billundvej nær Billund Lufthavn, skal forberede sig på en anelse længere transporttid fra på onsdag og en uge frem. Arkivfoto: Jacob Schultz
En kort strækning af Billundvej nær Billund Lufthavn bliver fra onsdag i næste uge og en uges tid frem ensporet. I stedet skal trafikken mod nord og syd styres af et midlertidigt signalanlæg.

Gødsbøl/Billund: Fra onsdag i næste uge og en uge frem vil etableringen af en cykelsti langs Billundvej betyde, at der kun vil være ét farbart spor på vejen i dagene mellem 6. og 13. april.

I den periode vil der kun være et spor til rådighed for bilisterne på Billundvej på strækningen fra Granlundvej og til rundkørslen ved Billund Lufthavn.

Det oplyser Vejdirektoratet i en pressemeddelelse.

Annonce

- På Billundvej bliver der opsat et midlertidigt signalanlæg, som skal dirigere trafikken forbi anlægsarbejdet. Trafikanterne må derfor påregne lidt ekstra rejsetid i den pågældende periode, skriver Vejdirektoratet.

Også Grønlundvej bliver påvirket i samme periode. Den bliver helt spærret for biltrafik, mens cyklister fortsat vil kunne benytte Grønlundvej.

Cykelsti færdig til sommer

Selve arbejdet, der altså lukker et af sporene på Billundvej, vil blive udført i dagtimerne, og Vejdirektoratet forventer, at afspærringerne på Billundvej kan fjernes inden påske.

Vejdirektoratet henviser desuden til det trafikkort, man kan finde på vejdirektoratet.dk. Her kan man altid holde sig opdateret om vejarbejde, forsinkelser eller andre foranstaltninger på alle Danmarks statsveje.

Den omkring 400 meter lange cykelsti, der bygges nær kommunegrænsen mellem Vejle og Billund, begynder på vestsiden af Billundvej, og den kommer til at løbe under Billundvej via en tunnel for derefter at løbe øst for vejen til Granlundvej.

Ifølge planen vil de første cyklister kunne trille ud på stien til juni.

Annonce
Erhverv For abonnenter

Annette sælger butikken i Foldegade: 'Jeg savner simpelthen at komme til at bruge mine hænder igen. Nu skal det være'

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Ikke kun til gravøl: Bryggeri er brændt inde med masser af øl - nu kan du hente dem til en tredjedel af prisen hos Vejle Boldklub

Erhverv For abonnenter

Byggeaffaldet tårner sig stadig op i Højen, selv om virksomheden betaler tusindvis af kroner i bøde hver måned:  'Vi er i fuld gang med at løse problemet'

Alarm 112

Det startede med en sms bag rattet: Nu bliver 48-årig fremstillet i grundlovsforhør for dødstrusler mod betjente

Sport

Efter 20 års ventetid kommer dansk mesterskab atter til Vejle

Analyse: Bankerne betaler ikke negative renter længere. Gør du?

VEJLE

Første varsel om muligt trafikmareridt: Om tre uger spærres vital bro en hel weekend - senere skal den rives ned og genopbygges

Vejle For abonnenter

Her er ugens bolighandler i Vejle Kommune: Sælger fik det dobbelte for huset

Ekstremerne vinder i jagten på talent: Hvis du vil være noget for alle, er du ikke noget for nogen, mener Odense-direktør

Vejle

Morten D. D. boykotter DR: - I behøver ikke ringe en anden gang

For abonnenter

Meningsmager Gitte Seeberg: Vi vil ikke være til grin for vores egne penge, kære politikere - hvorfor koster benzin dobbelt så meget herhjemme som i USA?

Kultur

Se de vilde billeder: Her er verdens største gule striktrøje, der skal hænge foran Havnemøllerne under Tour de France

Alarm 112 For abonnenter

De brølende 70'ere: 'Hit med pengene': Sparekasserøver var rystende nervøs

Kultur

Hvilken er din favorit? Efter 1600 festivalkoncerter: Her er den bedste og den værste set og hørt af anmelderen

Annonce