Annonce
Vejle

Vejarbejde rykker ind på central vej i Vejle fra tirsdag

Toldbodvej skal asfalteres med et nyt slidlag, og vejarbejdet på strækningen begynder næste tirsdag. Omkørsel bliver skiltet. Arkivfoto: Morten Pape
I aften- og nattetimerne frem til onsdag den 10. juni lægges nyt asfalt på Toldbodvej i Vejle. Der vil være skilte med omkørsel i perioden.
Annonce

Vejle: Asfalten på Toldbodvej er slidt og slår revner flere steder.

Derfor er tiden kommet til, at vejen friskes op med et nyt slidlag. Toldbodvej asfalteres i etaper i aften- og nattetimerne fra klokken 18.00-06.00 fra tirsdag 2. juni og frem til onsdag 10. juni. I dagtimerne vil vejen være åben, mens trafikken ledes uden om arbejdet aften og nat.

Det fortæller Kajan Variyeswaran, som er teamkoordinator hos kommunens vej- og parkafdeling.

- Vi tager det i etaper, fordi vi kan ikke lukke hele vejen af på én gang, fordi der køre mange biler, og der er mange ind- og udkørsler, siger han.

Vejarbejdet begynder ved rundkørselen ved Havnegade, som spærres fra rundkørslen, og omkørsel bliver via havnekajen og Danmarksgade. Asfalteringen af vejen vil foregå fra rundkørslen mod Fredericiavej. Gradvist som arbejdet flytter vil skiltning og den midlertidig lysregulering flytte.

Annonce

Husk vigepligt

Det øverste lag asfalt på Toldbodvej fræses af, inden der lægges nyt. Dette også for at tjekke, om der er nogle dybe revner, som gør, at der skal foretages en større reparation, fortæller teamkoordinatoren.

Og der en grund til, at Toldbodvej er slidt.

- Vejen bliver godt brugt. Det er en af de veje, hvor der kører mange lastbiler. Desuden får vejen også mange bilister, når trafikken sander til på Vejle Fjordbroen, siger Kajan Variyeswaran.

Der er to trafiklys på i krydset ved Toldbodvej og Sjællandsgade og Toldbodvej og Ibæk Strandvej. Lysene bliver slukket og tændt, alt efter hvordan arbejdet skrider fremad. Der vil være almindelig vigepligt i krydsene når anlæggene er slukket, oplyser Kajan Variyeswaran.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce