Annonce
Vejle

Vejarbejde: Vigtigt kryds spærret i denne uge

Krydset ved den tidligere Langelinies Skole er ved at blive bygget om og er helt spærret frem til fredag. Kort: Vejle Kommune
Bilister bliver sendt på omvej, når de skal ad Langelinie forbi Strandgade
Annonce

Vejle: Bilisterne må finde sig i at blive sendt på omveje, når de i denne uge kører ad Langelinie og Strandgade i Vejles østby.

Gennem længere tid har Vejle Kommune haft gang i et større arbejde med at udvide og omlægge krydset. Og i den forbindelse er det nødvendigt helt at spærre af i denne uge.

Derfor er der skiltet med omkørsel til og med fredag.

Krydset udbygges for, at det kan klare mere trafik, og samtidig øges sikkerheden i krydset.

Strandgade og Langelinie er del af den indre parkeringsringvej, der skal sende bilister rundt om centrum til store parkeringpladser og parkeringshus. Derfor er det nødvendigt med større kapacitet.

Projektet er nævnt i den mobilitetsplan, der siden januar 2018 har været en guide for politikerne i Vejle, når det gælder forbedringen af infrastrukturen. For godt et år siden blev krydset mellem Langelinie, Havnegade og Danmarksgade bygget om i samme forbindelse.

Annonce

Nye svingbaner

Når krydset ved Strandgade er færdigt, vil der være en højresvingsbane ind mod Langelinie og på Langelinie kommer en bane til venstresving ind på Strandgade.


Krydset udbygges for at øge kapaciteten og sikkerheden.

Uddrag af teksten


Cyklisterne får en kort cykelsti og bilister, der har brug for at parkere, får ekstra parkeringslommer på Strandgade. Det skal gøre det mere sikkert, når elever til Vejle Midtbyskole (tidligere Langelinies Skole) og Seligmanns Skole skal sætte af.

Arbejdet skal være afsluttet i løbet af september - men det er kun i uge 27, at krydset er helt spærret for biltrafik.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Sådan ruster vi EU til fremtiden

Vejle

Flere corona-krav til Bryggen: Nu holder opsynsmænd øje med din hygiejne

Annonce