Annonce
Sport

Vejle Boldklub går ind i e-sport

Direktør i VB Henrik Tønder ser gode muligheder i e-sport. Arkivfoto: Lars Juul

Byens fodboldhold følger i fodsporene på flere andre fodboldklubber og investerer i e-sport.

Annonce

Vejle: Vejle Boldklub har besluttet at investere i det lokale e-sportshold Tricked. Tricked adskiller sig fra flere af de bedste hold i Danmark ved at have et unikt talent-setup, som bringer unge E-sportsatleter fra talent til triumf. Vejle Boldklub ser flere synergieffekter ved at træde ind på e-sportsscenen med et allerede etableret hold", lyder det i en pressemeddelelse fra Vejle Boldklub.

- Vi har valgt at gå ind i E-sporten ud fra den betragtning, at det er en meget interessant sport, som vokser uge for uge. Det er samtidig en sport, hvor vi har mulighed for at nå ud til en stor gruppe af mennesker, som Vejle Boldklub lige nu ikke er i berøring med, fortæller direktør i Vejle Boldklub, Henrik Tønder.

Vi har valgt at gå ind i E-sporten ud fra den betragtning, at det er en meget interessant sport, som vokser uge for uge.

Henrik Tønder, direktør Vejle Boldklub
Annonce

Født på Campus Vejle

E-sportsholdet Tricked er født ud af lokalerne på Campus Vejle og har blandt andet partnerskab med Seier Capital, som er ejet af den tidligere Saxo-bankejer Lars Seier.- Vi ser flere fodboldklubber verden over, som vil satse på E-sporten, og det er forventeligt, at sporten vil vokse yderligere gennem de kommende år. Vi er en fodboldklub i det lokale, og vi vil gerne tage ansvar i og bakke op om spændende projekter med afsæt i det lokale. Her falder e-sportsholdet Tricked også ind, siger Henrik Tønder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Vellykket dansk EM-premiere: Det ligner allerede en billet til mellemrunden

Annonce