Annoncørbetalt indhold

Vejle elsker gør-det-selv

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Nogle mennesker er utroligt fikse på fingrene og kan lave det meste selv, mens andre nærmest har ti tommelfingre og må ringe efter professionel hjælp ved den mindste skade. I de store byer ser der ud til at være flere med de ti tommelfingre, og det kan handle om, at mange her bor i lejligheder, hvor man altså ikke på samme måde er nødt til at være handy, som hvis man bor i hus, for i lejlighedskomplekser er der ofte en vicevært som fikser problemerne for en.


Annonce

Man ved ikke hvorfor, men i den midtjyske by Vejle ser der ud til at være en større koncentration af gør-det-selv typer end i resten af landet. Byens mænd og kvinder har altså hænderne ekstra godt skruet på og har helt styr på deres teknikker og værktøj. Disse multicuttere er ingen undtagelse, og der bliver gået til den i både huse og haver.


Spar penge på gør-det-selv 

Således ser rigtigt mange borgere i Vejle intet problem i selv at rive det gamle køkken ned og sætte et nyt op eller selv at stå for kloakeringen i kolonihaven. Heller ikke en større ombygning af huset kan stoppe mange af byens handymænd, og der spares altså mange penge i forhold til at hyre professionelle håndværkere til opgaven. Dette kan være en af årsagerne til, at så mange vælger at lære at gøre tingene selv, for det kan være forbundet med meget store udgifter at engagere professionelle håndværkere. At lave tingene selv giver derfor god mening, for hvem vil ikke gerne have så meget som muligt for deres penge.


Stolthed og ære

Herudover sætter mange Vejleborgere en ære i at lave tingene selv og går utroligt meget op i at tingene er lavet rigtigt. Godt håndværk er vigtigt, og man ser da heller ikke meget sjusk, når man går rundt i byens villakvarterer og beundrer de hjemmegjorte carporte, udestuer og orangerier, der pryder nabolagene.


Ofte går passionen for det gode håndværk og lysten til at skabe i arv fra generation til generation, og tit ser man, at fædre og sønner hjælpes ad med arbejdet. Sådan har man gjort i århundreder i mange forskellige erhverv, og også på hobbyplanet benyttes denne charmerende fremgangsmåde altså stadig. Sådan er det ikke altid i storbyerne, hvor man ofte bor langt fra familien og har mere tendens til at betale sig fra at få udbedret reparationer eller ombyttet boligen.


Lær at gøre det selv

Hvis man drømmer om at blive bedre til at gøre det selv, kan man lære meget ved f.eks. at se videoer på nettet eller TV-programmer som Bonderøven, hvor man kan lære meget. Der findes også kurser, eller man kan forsøge at aflure teknikker fra folk, man kender.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.