Annonce
Vejle

Vejle er vild med kultur: Vejle Musikteater sætter rekord

Vejle Musikteater satte rekord i gæstetal i 2018 med mere end 142.000 gæster i huset.

Der ligger flere års benarbejde bag, at Vejle Musikteater kan tiltrække de store navne. I 2018 betød det et rekordpublikum til især musicals, men også Rock i Byparken.

Annonce

Vejle: Gæsterne strømmede i Vejle Musikteater sidste år i et omfang, der satte rekord. Over 142.000 gæster besøgte musikteatret i løbet af året.

Det er der ifølge musikteatrets direktør, Toni Lee Larsen flere grunde til. Især musicalområdet har den største udvikling i publikumstal, fordi et strategisk samarbejde med store agenter og andre førende kulturhuse bærer frugt nu. Også Rock i Byparken, en positiv udvikling på standup-området og VM i fodbold-arrangementerne i Maria Parken sidste sommer havde en positiv effekt. Man skal bare ikke læne sig for godt tilbage i sædet, advarer Toni Lee Larsen:

Vi kan og skal altid udvikle os. Vi må aldrig hvile på laurbærrene.

Toni Lee Larsen
Målbevidst arbejde gennem flere år med at pleje kontakter i underholdningsbranchen nævner Vejle Musikteaters direktør Toni Lee Larsen som forklaring på, at teateret satte rekord i antal gæster i 2018. Arkivfoto: Michael Svenningsen
Annonce

Alle kæmper hårdere

- Vi er glade og ser positivt på fremtiden, men det er en udvikling, som kan ændre sig relativt hurtigt. Der kan være store udsving i udbud af underholdningsprodukter fra år til år. Der kan også opstå en mætning hos publikum, og så er vi også påvirkelige, fordi Vejle Musikteater ikke er egen-producerende. Derfor er vores succes i væsentlig grad afhængig af det udbud af underholdningsprodukter, som nu engang er til rådighed i markedet. Vi oplever en øget konkurrence blandt kulturhuse om at få de bedste produkter på hylderne, siger direktøren.

Annonce

Benarbejde

Gennem flere år har musikteatret brugt kræfter på opsøgende relationsarbejde hos agenter, gæster og sponsorer. Desuden er der gjort en indsats for at samle det rette team omkring musikteatret.

- Samtidig har vi et fantastisk samarbejde med for eksempel Vejleegnens Teaterforening, Open Mike og Vejle Musicalteater. Vi støtter gerne op om lokalområdets ildsjæle. Vi kan og skal altid udvikle os. Vi må aldrig hvile på laurbærrene, understreger Toni Lee Larsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

18-årig døde efter en voldsom anholdelse: Hvorfor stilles ingen til ansvar?

Annonce