Annonce
Kultur

Vejle-fægtere høstede seks medaljer

Det blev til seks medaljer for fem af de lokale fægtere, som fra venstre er Sofia Schou, Anton Thorndahl, Christian Voersaa, Emma Hyldager og Emma Kopfer. Foto: Michael Svenningsen
Syv unge fægtere fra Vejle Fægteklub afsluttede i weekenden det seks stævner lange Jysk Fynsk Kårdecup, og det blev til godt en håndfuld medaljer.
Annonce

Søndag tog en håndfuld fægtere fra Vejle Fægteklub til sæsonens sidste stævne i Jysk Fynsk Kårdecup, som består af seks årlige stævner.

Jysk Akademisk Fægteklub i Århus var vært for det efterhånden traditionsrige kårdestævne, og hen over året har blandt andre Odense, Kolding, Fredericia og Vejle været værtsby.

Søndag skulle det sidste slag stå og de samlede resultater gøres op, og i fire af rækkerne blev det til seks vejlensiske medaljer. I U12 fik Lucas Jacobsen en samlet 8. plads hos drengene, mens Sofia Schou fik en 3. plads og Emma Kopfer en 2. plads.

U14 blev repræsenteret af Anton Thorndahl og Christian Voersaa. Anton løb med bronzemedaljen og Christian med guldet. Christian havde fået dispensation til også at fægte senior og vandt bronze, og dermed kunne han hænge to medaljer om halsen.

Kasper Spindler fægter U17, men har ikke kunnet deltage i alle stævner grundet sit efterskoleophold. Han var ikke med denne gang, og alligevel løb han med en flot 5. plads samlet. Emma Hyldager fægter også U17 og tog en bronzemedalje med hjem til Vejle.

Vejle Fægteklub hviler ikke på laurbærrene, for nu begynder forberedelserne til de jysk fynske mesterskaber, som finder sted i Varde senere på måneden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
VEJLE For abonnenter

Totalt kaos på plejehjemmet: Mens deres 94-årige mor lå for døden, måtte Lone og Hanne hjælpe med at gøre rent og lave mad til hele afdelingen

Annonce