Annonce
Erhverv

Vejle-firma skyld i kæmpe-krise: Nu lover Coop juleænder og æbleskiver i kølediskene

Coop går glip af kunder og omsætning, fordi kædens 1200 butikker ikke kan skaffe nok frostvarer. Alligevel mener kædens kommunikationsdirektør, at skiftet til ny leverandør stadig er en god aftale. Foto: Michael Svenningsen

- Bare rolig, der kommer juleænder i butikkerne, lyder det fra Coops kommunikationsdirektør efter flere ugers mangel på frostvarer efter skiftet til vejlensiske Coldstar.

Annonce

Vejle: - Vi fik et godt tilbud.

Sådan siger informationsdirektør hos Coop, Jens Juul Nielsen, om baggrunden for, at dagligvarekæden for en måned siden skiftede sin hidtidige leverandør af frysevarer ud med vejlensiske Coldstar.

Lige siden skiftet har Coop kæmpet med halvtomme kølediske, frustrerede kunder og manglende leverancer i kædens 1200 butikker.

Coop har tidligere meldt klart ud, at skylden for miseren alene ligger hos Coldstar.

Alligevel mener Jens Juul Nielsen stadig, at Coop fik landet en god aftale.

- Lige nu er det selvfølgelig ikke godt, det siger sig selv, men når situationen igen er normaliseret, vil det stadig være et godt tilbud, som vil give os en god årlig besparelse, siger Jens Juul Nielsen.

Annonce

- Betragteligt beløb

Han ønsker ikke at sætte beløb på aftalen eller på, hvor godt et tilbud, Coop fik, eller hvad frostvare-manglen koster Coop.

- Det har vi ikke gjort op, men det er selvfølgelig et betragteligt beløb, når 1200 butikker mangler varer. Der er både tab på de frostvarer, som vi ikke får solgt, fordi vi ikke har dem og på det, kunderne køber andre steder, når de ikke kan få deres frostvarer hos os, siger Jens Juul Nielsen.

Han vil ikke udtale sig om, Coop vil præsentere Coldstar for et erstatningskrav i forbindelse med leverings-kokset.

- Det har vi ikke talt om, lyder det kort fra kommunikationsdirektøren.

Annonce

Julemiddagen ikke i fare

Til gengæld vil han næsten love, at danskernes julemiddag ikke kommer i fare.

- Danskerne får ænder på bordet til juleaften. Allerede nu går det meget bedre. Vi får kørt store mængder varer ud fra frysehuset, men på grund af vores efterslæb, skal vi nok hen i december, før situationen er tilbage på det normale niveau, siger Jens Juul Nielsen.

Udover at være leverandør for Coop er Coldstar i Vejle også leverandør af frostvarer til Dansk Supermarkeds omkring 1300 butikker.

Dansk Supermarked fortæller, at de ikke har oplevet problemer med at få leveret frostvarer fra Coldstar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Sprit, skift ofte og pas på tvivlsomme kopier: Apotekeren giver gode råd om mundbind

Give

Jesper og Lone har overtaget Givskud El

Danmark

Fundings analyse: Læg mærke til disse tre ting ved Messerschmidts forfremmelse

Annonce