Annonce
Erhverv

Vejle-firmaer i fusion: Vi har det som i et godt ægteskab

Med fusionen er direktørposten overdraget til Claus Andersen, t.v., mens Pieter Mouritsen bliver ansvarlig for forretningsudvikling og kunderelationer. Foto: Flemming Larsen
Firmaerne Airtech A/S og Pieter Mouritsen A/S har altid boet under samme tag. Nu "gifter" de sig og bliver til Pieter Mouritsen Airtech A/S

Vejle: To veletablerede Vejle-virksomheder, Airtech A/S og Pieter Mouritsen A/S, har mange fælles kunder inden for design og udvikling af maskiner til vindmølle-, olie- og gas-industrien. De har også altid boet sammen på Lanciavej 13 i Vinding, og nu har de sagt "ja" til hinanden. De fusionerer under navnet Pieter Mouritsen Airtech A/S.

Formålet med fusionen er at skabe et endnu stærkere fundament for vækst og innovation og at tilpasse sig et marked i rivende udvikling.

Pieter Mouritsen har indtil i dag ejet begge virksomheder sammen med Claus Andersen. Tilsammen beskæftiger d'herrer godt 40 ansatte, og har siden etableringen af partnerskabet haft det som i et godt ægteskab: De er hinandens modsætninger, men respekterer hinandens forskelligheder.

- Vores fælles ejerskab gør det helt naturligt at tage skridtet fuldt ud og fusionere for derved at kunne sætte endnu mere skub i den udvikling, der er i begge selskaber, siger Claus Andersen, der sætter sig i direktørstolen for det nye selskab.

Han tilføjer at flere kunder allerede har taget godt imod budskabet.

De to virksomheder er specialiserede inden for energisektoren. De leverer alt fra reservedele til komplet maskinel både off-shore og on-shore, herunder specifik viden om overfladebehandling og væsker, såsom composit og lim samt atex/zone-klassificering.

Annonce

Pieter Mouritsen

Fødselsår: 1977.

Uddannelse: Kontoruddannelse med speciale i logistik.

Første job: Projektleder i en global overfladebehandlingsvirksomhed.

Primær værdi på arbejdet og i livet: At leve livet fuldt ud. Både hvad angår arbejde og privat. At være taknemmelig for de muligheder, vi har. At turde springe ud i små som store udfordringer og altid gøre sit bedste – og allerhelst sammen med inspirerende og målrettede mennesker.

Deres fælles barn

Det er oprindeligt Pieter Mouritsen, der har grundlagt virksomheden af samme navn og Airtech.

Med fusionen er direktørposten overdraget til Claus Andersen, hvorefter Pieter Mouritsen selv bliver ansvarlig for forretningsudvikling og kunderelationer.

- Fra jeg i 2003 grundlagde Pieter Mouritsen A/S og siden Airtech A/S, har omdrejningspunkt været, at det både skulle være en god forretning, et godt sted at arbejde og en virksomhed, som skulle have mod til at skabe nye muligheder. Med to stærke og velkonsoliderede selskaber som Pieter Mouritsen A/S og Airtech A/S har vi mulighed for at sætte langt lys på og skabe en samlet virksomhed, der også er her om 50 år. Det gør mig stolt at være med til at sikre fremdrift - både som lokal arbejdsplads og i branchen, siger Pieter Mouritsen

Fusionen sker forud for det nærtstående, nye regnskabsår - og den nye virksomhed får fælles CVR nummer. Et nyt navn og ny visuel identitet til virksomheden bliver en sommerbegivenhed.

For kunderne betyder fusionen alt fra ingenting til endnu bedre muligheder for at opnå skræddersyede løsninger. De to huse rummer tilsammen en innovationskraft og en erfaring, der kommer kunder på tværs af brancher og industrier til gode.

- Alle kunder, samarbejdspartnere og producenter kan forvente, at de hver især bliver guidet individuelt i forhold til hvordan de minimale ændringer, de kommer til at mærke, kommer til at foregå for dem, lyder det fra Andersen og Mouritsen.

Claus Andersen

Fødselsår: 1973.

Uddannelse: Cand. oecon. (strategi og ledelse)

Første job: Konsulent hos Capgemini i afdeling for Business Transformation. Fokus på indførelse af ny teknologi.

Jobbet inden Pieter Mouritsen Airtech A/S: Strategirådgiver hos Center for Ledelse.

Primær værdi både på arbejdet og i livet: Troværdighed og kvalitet er vigtige værdier for mig. Værdsætter både arbejdsmæssigt og privat at udvikle og rejse. Privat bliver jeg inspireret af at rejse med rygsæk med familien rundt i verden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce