Annonce
Vejle

Vejle-fotografs foto valgt blandt 1800 fra hele verden

Britta Egebjergs foto er blevet antaget som et af 70 ud af 1800 indsendte fotografier fra hele verden, og skal nu udstilles på den censurerede udstilling i Athen. Foto: Britta Egebjerg

Kunstfotografen Britta Egebjerg har fået antaget et foto på den censurerede udstilling "Moments of Color" i Athen

Vejle: Kunstfotografen Britta Egebjerg har indledt et samarbejde med Marie-Louise Bjerrum i et fællesskab, de kaldet SALT.

De to har sammen skabt en fotoserie, som hedder "A Place To Call Home", og et af billederne fra serien er nu blevet antaget på den censurerede udstilling "Moments Of Color" på Blank Wall Gallery i Athen.

Britta Egebjergs foto, der har Marie-Louise Bjerrum som model, er udvalgt blandt 1800 indsendte fotografier fra hele verden og antaget som et af de 70, der udstilles i Athen. - Både med SALT og med billedserien, ønsker vi at trække det eviggyldige ind i præcis denne tid, hvor vi mennesker opfører sig som små guder. Mennesket har brug for at lade sig se - og for at se andre. For spejlbilleder. Vi har brug for at være små - og skrøbelige. I troen på og i tillid til andre mennesker. I overgivelsen til det, der er større end os selv. Vi har brug for steder, hvor vi kan lægge vores sjæl til hvile - for at føle os hjemme. I os selv og i den tid vi lever i, siger Britta Egebjerg.

Udstillingen i Athen åbner 28. april, men det aktuelle foto med undertitlen "River Of Red" vil for første gang kunne ses på Galleri Platz's forårsudstilling SPRING 5580, der åbner 23. april. Her vises også andre billeder fra serien, oplyser Britta Egebjerg.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce