Annonce
Sport

Vejle klar til bokselandskampe

Vejle bliver ny hjemmebane for flere bokselandskampe, garanterer formanden for BK Wedala Leif Lund. Foto: Yilmaz Polat
- Der er stor interesse om tv-dækning, siger formanden for BK Wedala Leif Lund.

Vejle: Bokseklubben Wedala går en travl periode i møde oven på de jyske mesterskaber i januar.

- På mandag har vi møde med DABU og Vejle kommune. Det handler om fire bokselandskampe i Vejle, og vi har allerede sikkerhed for tv-dæknig, siger formanden for BK Wedala, Leif Lund.

DABU's formand Lars Browil og landstræner Thomas Kyø kommer til mødet i Vejle.

- I næste uge er der nordisk mesterskab, hvor vi har Nikolai Terteryan med i letweltervægt og Jacob Bank med i weltervægt, siger Leif Lund. Vi gemmer Sebastian Terteryan. Han er ikke helt klar, men kommer på programmet til vort eget stævne 5. april kl. 19.30 i Spinderihallerne.

Sebastian Terteryan skal møde en af de tjekkiske boksere, som BK Wedala henter til Vejle. Han bokser i weltervægt, og ved stævnet rykker Jacob Bank op i mellemvægt. Dermed undgår BK Wedala at satse på to boksere i samme vægtklasse, og det er Jacob Banks naturlige vægtklasse.

Nikki Møller Nielsen fra Grindsted skifter til BK Wedala fra 1. april og debuterer mod Bjarne Jordes-Newby fra Hornslet ved Wedala-stævnet. Han bokser afskedskamp ved et stævne i Grindsted en uge tidligere og bokser den ene af de to hovedkampe. Den anden er med professionelle Frederik Hede Jensen, tidligere Grindsted-bokser.

- Vi har 12 af vore egne boksere i kamp ved vort eget stævne, siger Leif Lund.

Annonce
Forsiden netop nu
VB

VB vandt igen - og den bedste var på midten

Annonce