Annonce
Debat

Vejle Kommune forlader TrekantBrand: Det handler vist om politik

Petra Raundahl. Arkivfoto

Læserbrev: Det er med stor undren, at jeg erfarer, at Vejle Kommune har taget den bemærkelsesværdige beslutning at forlade samarbejdet TrekantBrand.

Et samarbejde, der giver så mange muligheder i dagligdagen, hvor man aldrig er alene, når tingene bogstaveligt ”brænder på”, men kan trække på kollegaer med forskellige kompetencer og specialmateriale og tilmed et samarbejde, der først lige er etableret og derfor ved at finde sig selv, og hvor effektiviseringsgevinsten er inden for rækkevidde.

Prisen for at få løst den opgave kan man da vist ikke undre sig over, prisstigning og befolkningstilvækst taget i betragtning. Hvis man taler mangelfuld ledelse og manglende styring, havde der da været en mulighed at påvirke og korrigere ved at være en del af samarbejdet i stedet for at melde sig ud.

Det handler vist mere om politik, hvor Dansk Folkeparti, der just ikke har brilleret med ledelse, jævnfør seniorområdet, desværre er tungen på vægtskålen. Mig bekendt er der aldrig opnået besparelser, når man skal starte forfra med etablering, indkøb, certificering m.m. af en ny organisation, samt efterfølgende at skulle betale for alle ydelser, der ikke hører under egnen kasket.

Derimod bliver der uforudsigelige udgifter til ansættelse af embedsfolk, der skal styre slagets gang. Man kan oven i det frygte, at medarbejderne, der åbenbart heller ikke i denne sag er blevet hørt, tager deres gode tøj og forlader skuden.

Med ønsket om, at visionære og fremadrettede beslutninger må præge nytåret/valgåret 2021

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Charlotte blev overfaldet og truet med kniv: De psykiatriske patienter er blevet farligere

Annonce