Annonce
Sport

Vejle og Horsens holder hinanden fra fadet i nulløsning

Vejle og AC Horsens kæmpede for sagerne, men det lykkedes ingen af holdene at score i fredagens opgør, der endte 0-0. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Fredagskampen i Nørreskoven mellem lokalrivalerne Vejle og AC Horsens endte uden scoringer.

Vejle og AC Horsens holdt hinanden fra scoringer, da de to lokalrivaler fredag spillede 0-0 i Superligaen.

Effektiviteten hos gæsterne fra Horsens var mangelfuld, og cheftræner Jens Berthel Askous nedrykningstruede mandskab har ikke scoret en eneste mål i fem kampe i 2021.

Vejle formåede ikke udnytte et spilovertag til at skabe særlig meget før til sidst, hvor hjemmeholdets Kevin Yamga ramte stolpen.

Et dårligt græstæppe indbød ikke til spil langs græsset, og derfor blev der spillet direkte og duelfodbold gennem hele opgøret, men kvaliteten omkring felterne var ikke tilstrækkelig.

Vejle missede dermed en mulighed for virkelig at nærme sig top-6. Klubben er nummer otte med 21 point – tre point fra Sønderjyske på sjettepladsen.

AC Horsens rykker akkurat væk fra sidstepladsen og er nu nummer 11 med otte point efter 18 spillerunder.

Generelt varmede spillerne ikke bolden, men alligevel blev Vejles iranske midtbanespiller Saeid Ezatolahi et par gange lidt for sløset i sin boldomgang. Det kastede kontramuligheder af sig, men ofte løb det ud i sandet for Horsens.

Det høje tempo pressede spillerne til mange fejl, og som første halvleg skred frem, blev der sparket flere og flere bolde ud over sidelinjen eller til en modstander.

Mens AC Horsens i perioder var bedst før pausen, var det Vejle, der satte sig fuldstændig på kampen i anden halvleg.

Et hårdt genpres og langt flere præcise afleveringer pressede Horsens langt ned på egen banehalvdel. Det medførte dog ikke de helt store chancer, for udeholdets defensiv med fem spillere forsvarede Matej Delacs mål strålende.

I stedet var Horsens-angriber Lirim Qamili særdeles tæt på at score, men hovedstødet røg akkurat over mål 12 minutter før tid.

I overtiden var indskiftede Kevin Yamga tæt på at blive matchvinder for Vejle, men stolpen reddede Horsens.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Bytte-bytte-bygrund: Borgmester gør klar til at afgive en pæn bid af Sønderbrogade

Navne For abonnenter

Sanne har været bagerjomfru i 25 år: Uden hende var butikken ikke den samme

Annonce