Annonce
Navne

Vejle-området løb med halvdelen af DBU-priserne: Den unge og det omvandrende leksikon blev hædret

Frida Danielsen tog hjem med prisen "Årets Ungleder", der blev overrakt af Morten Møller Pedersen fra DBU's regionsbestyrelse. Foto: Bob Gisselmann/DBU Jylland
Vinding SF's Jan Rindom blev onsdag hædret med DBU Jyllands "Gør en Forskel-pris", mens FC GOG's Frida Danielsen tog hjem med prisen "Årets Ungleder".

Hæder: To fodboldledere fra hver sin ende af aldersskalaen blev hædret onsdag aften på Pejsegården i Brædstrup, da DBU Jylland region 3 - der dækker et stor antal klubber i det østjyske - holdt sit årsmøde.

For sit mere end 30-årige frivillige virke i breddefodboldens tegn modtog Jens Rindom fra Vinding SF DBU Jyllands "Gør en Forskel-pris".

Den rutinerede vejlensiske klubmand og nu pensionist har i årevis haft mange hverv i klubben. Det er lige fra kampfordeler og fodboldskoleleder til medlem af klubbens fodboldudvalg og en række administrative opgaver.

Annonce

Omvandrende leksikon

Samtidig er Jens Rindom en del af klubbens mandags- og torsdagshold, der står for at kridte baner, klargøre kunstgræsbanen og alt andet forfaldende arbejde på stadion i Vinding.

Jens Rindom er om nogen manden, der holder klubbens drift i gang. Mange af opgaverne foregår bag kulisserne, men blev de ikke gjort, ville mange mærke det.

Vinding SF's Jan Rindom (til venstre) blev onsdag hædret med DBU Jyllands "Gør en Forskel-pris", der blev overrakt af Rasmus Johansen, medlem af regionsbestyrelsen. Foto: Bob Gisselmann/DBU Jylland

- Han har fingeren på pulsen og er et omvandrende leksikon i spillere og klubhistorier, lød det fra Rasmus Johansen, medlem af regionsbestyrelsen, fra talerstolen i Brædstrup.

Annonce

Skaber god atmosfære

Aftenens anden prismodtager var 19-årige Frida Danielsen, der fik prisen "Årets Ungleder".

Frida Danielsen får prisen, fordi hun trods sin unge alder allerede er et velkendt og stabilt medlem af FC GOG Fodbolds frivilligkorps. Den energiske kvinde har siden 2016 været en fast del af trænerteamet omkring klubbens alleryngste fodboldspillere i Givskud og Gadbjerg.

Han har fingeren på pulsen og er et omvandrende leksikon i spillere og klubhistorier.

Rasmus Johansen, medlem af DBU's regionsbestyrelse

"Frida er yderst vellidt af både børn og forældre. Hun skaber en god atmosfære, der gør, at både børn og forældre går fra træningen med en oplevelse af, at de har haft det sjovt, samtidig med at de har lært en masse", begrundede René Dahl, ungdomsformand i FC GOG Fodbold,  indstillingen af Frida Danielsen.

Annonce

Har vist modenhed

Hun er med, når klubben arrangerer fodboldskole eller Pigeraketten og er med til at organisere klubbens hold fra U5 til U8, og senest er hun blevet medlem af klubbens børne- og ungdomsudvalg.

"Som ung træner støder man også på udfordringer, og her har Frida vist modenhed ved at sige fra og søge hjælp hos rutinerede trænere og klubbens ungdomsudvalg", lyder det videre i klubbens indstilling.

Annonce
VEJLE For abonnenter

Sådan oplevede nybegynderen Lance Luscombe valget: 'Jeg mødtes med Dan Arnløv og oplevede en politiker, som var helt rundt på gulvet og pludselig undsagde de fælles politiske projekter'

Danmark

Mandagens coronatal: 7146 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Fik ondt i maven over julens udgifter: Men så kom der pludselig uventet hjælp

KONKURRENCE For abonnenter

Spær øjnene op og find fem fejl: Hvis du har heldet med dig, kan du vinde gavekort til byens butikker

Navne

Jens Jørgen måtte køre B&B videre, da konen Inger gik bort: Nu har han sørget for folks bondegårdsferier i et kvart århundrede

Erhverv

Tilbage til den kreative legeplads: Peter og Ole vil lave Danmarks bedste mikropølsemageri

Dall: Støttepartierne lagde regeringen i benlås og fik deres finanslov

Vejle For abonnenter

336 kvadratmeter lejlighed solgt for solgt for 8.300.000 kroner: Her er ugens bolighandler i Vejle Kommune

Navne

Horsens-virksomhed med base i NRGi House får ny topchef

Vejle

Gymnasiefest gik galt, da adskillige elever faldt og blev mast under koncert med prisvindende sanger: 'Det var ikke et sikkert sted at være'

Flertal finder penge til bedre forhold for fødende efter tre år

Alarm 112

Transformator brød i brand: Ingen forstyrrelse i elforsyningen

Hedensted For abonnenter

Nu bliver bopælen afgørende for, hvor dit barn kommer i børnehave

KONKURRENCE For abonnenter

Spær øjnene op og find fem fejl: Hvis du har heldet med dig, kan du vinde gavekort til byens butikker

Annonce