Annonce
Erhverv

Vejle-restaurant skal servere ved Michelin-festen i Aarhus

Mandag skal der atter deles Michelin-stjerner ud, og her skal Michael Munk udover at forsvare sin stjernestatus tilberede 500 menuer. Foto: Vibeke Volder

MeMu skal servere for 450 gæster ved Michelin-arrangementet i Aarhus. Restauranten skal også levere forretten til 50 VIP-gæster, når der skal udleveres Michelin-stjerner til nordiske restauranter.

Annonce

Vejle: Michael Munk, medindehaver af Michelin-restauranten MeMu i Vejle, får en spændende mandag.

Udover at skulle forsvare sin Michelin-stjerne får han også travlt bag gasblussene. Vejle-restauranten er nemlig blevet valgt til at skulle levere 450 smagsprøver med økologisk gris på gaflen.

Derudover skal restauratøren også anrette 50 forretter; en rilette af frilandsgris, hybenrose og barbecue. Forretterne indgår i en større menu, som serveres for 50 særligt fornemme VIP-gæster.

Retterne serveres i forbindelse med lanceringen af den nordiske Michelin-guide, der finder sted i Musikhuset i Aarhus på mandag 18. februar.

Jeg er selvfølgelig stolt over, at jeg sammen med andre restauranter skal stå for serveringen til de 50 VIP-gæster. Det bliver en stor oplevelse.

Michael Munk
Sammen sin bedre halvdel, Mette Derdau, kan Michael Munk se tilbage på et travlt år, efter at parret for præcist et år siden fik den første Michelin-stjerne. Foto: Flemming Larsen
Annonce

Danish Crowns guldrum

Det bliver første gang nogensinde, at "Guide Nordic Countries" finder sted uden for en hovedstad. Derimod er det ikke tilfældigt, at folkene bag Michelin-guiden har bedt netop MeMu om at stå for serveringen af 450 smagsprøver og 50 forretter.

Michael Munk har de seneste 10 år haft et tæt samarbejde med Danish Crown og slagteriets såkaldte "Guldrum".

Guldrummet er en særlig slagterafdeling på Danish Crowns terminal i Kolding og er udviklet i samarbejde med nogle af de bedste kokke fra Danmarks bedste restauranter.

Guldrummet i Kolding forsyner i dag de bedste restauranter i Danmark med slagtervarer af højeste kvalitet og med specielle udskæringer af både svin, okse, kalv og lam.

I Guldrummet opbevares unikke højkvalitetsudskæringer som brisler, kalvekæber og krogmodnet kød - udskæringer, som ikke er hverdagskost på de danske middagsborde, men som derimod ofte er at finde på landets fineste kroer og restauranter.

- Jeg er selvfølgelig stolt over, at jeg sammen med andre restauranter skal stå for serveringen til de 50 VIP-gæster. Det bliver en stor oplevelse, siger Michael Munk.

Sammen sin bedre halvdel, Mette Derdau, kan Michael Munk se tilbage på et travlt år, efter at parret for præcist et år siden fik den første Michelin-stjerne.

- Nu glæder vi bare os til en god dag i Aarhus, lyder det beskedent fra Michael Munk, der som udgangspunkt forventer at beholde sin stjerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund

To biler stødte sammen i tæt trafik

Annonce