Annonce
Vejle

Vejle: Skænk et af dine indkøb til velgørenhed

Lions Vejle og Lions Vejle Thyra håber på, at indkøbsvognene bliver fyldt op, så brugerne af Café Parasollen og Kirkens Korshærs varmestuer får en varm jul. PR-foto
Fredag 6. december indsamler Lions i Vejle varer til brugerne af Café Parasollen og Kirkens Korshærs Varmestuer.
Annonce

Vejle: Julen skal være cool for alle, mener Lions.

Derfor samler Lions i Vejle fredag 6. december klokken 14 til 18 varer ind ved Rema 1000 i Skolegade og Bredballe Center. Her opfordres kunderne til at købe en ekstra vare, når der handles. Ved butikkens udgang står Lions med en stor indkøbsvogn, hvor man så lægger den ekstra vare. Det kan være en pakke kaffe, et glas sild, svesker eller andre varer, som skal bruges til jul.

- For mange på fredagsindkøb vil det være økonomisk overkommeligt, men for modtagerne, Café Parasollen og Kirkens Korshær, kan det være med til, at de kan gøre lidt ekstra for deres brugere, siger Kirsten Svendsen fra Lions Vejle Thyra.

- Erfaringen fra andre Lions-klubber siger, at vi kan forvente, at vores store indkøbsvogne bliver fyldt op, og for Lions Vejle og Lions Vejle Thyra får ordene "mange bække små" en helt særlig betydning for indsamlingen, siger Kirsten Svendsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

VB siger farvel til forsvarsspiller

Vejle

Smittetrykket ligger stabilt i Vejle: Det ser værre ud på den anden side af kommunegrænsen

Annonce