Annonce
Vejle

Vejle Spildevand betaler millionregninger før tid

Mange borgere har netop modtaget årsafregningen 2019 og 1. aconto 2020 til betaling i marts måned. Det er betalingerne fra kunderne, der skal finansiere de fremskyndte betalinger til coronaramte virksomheder. Derfor opfordrer Vejle Spildevand borgerne til at betale regningerne til tiden. Arkivfoto: Mads Hansen
Et enigt Folketing opfordrer det offentlige til at fremrykke alle betalinger. Det kommunaltejet spildevandsselskab betaler nu regninger for 14,6 millioner kroner til leverandører.

Vejle: Vejle Spildevand gør som Vejle Kommune og fremrykker betalinger til private leverandører i coronakrisen.

Dette for et beløb på 14,6 millioner kroner. Det oplyser spildevandsselskabet i en pressemeddelelse. Årsafregningen for 2019 og acontoregning er netop sendt ud til vandforbrugere, og det er deres betalinger, som skal finansiere de fremskyndte betalinger.

Det er både lokale og landsdækkende, private virksomheder, der får lettet presset på likviditeten med fremrykningen, lyder det fra selskabet.

- Vores virksomheds forretningsgrundlag er ikke truet af coronakrisen, som så mange andre virksomheders. Derfor giver vi virksomhederne mulighed for at modtage betalingen umiddelbart efter, at fakturaen er godkendt. Typisk ville pengene først gå ind på deres konti 20-30 dage efter, at arbejdet er udført eller varen er leveret, siger Louisa Yong Trolle Bode, chef for kundeservice og økonomi hos Vejle Spildevand, i pressemeddelelsen.

Et enigt Folketing har opfordret samtlige statslige institutioner til at fremrykke og forudbetale regninger for at kanalisere penge ud til det ramte erhvervsliv.

Vejle Spildevands fremrykning af betalinger vil ske i uge 12 og vil indtil videre fortsætte til 30. april 2020, oplyser selskabet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

41 bilister snuppet i færdselskontrol: Havde alt fra mobil i hånden til stoffer i blodet

VB

VB siger farvel til norsk offensiv-spiller

Annonce