Annonce
Vejle

Vejle støtter købmanden midt i shitstormen: 'We love you, Allan og Co'

Rema 1000 på Uhrhøj blev ufrivilligt centrum for en shitstorm, da købmand Allan Bruun i september skrev lavet tre opslag på Facebook. Men Allan Bruun kommer ikke til at mangle støtte fra vejlenserne. Arkivfoto: Mette Mørk
Købmand Allan Bruun får støtte fra sine følgere på Facebook, efter at han torsdag kom i vælten på grund af tre opslag på det sociale medie. Vejlenserne bakker ham op et langt stykke ad vejen.

Vejle: - Hvor er det synd, at man i dag ikke kan lave lidt sjov, uden at man skal undskylde bagefter.

Sådan lyder det blandt andet på Rema 1000 Uhrhøjs Facebook-side, efter at købmand Allan Bruun torsdag røg ud i en shitstorm på de sociale medier. Han havde bragt tre opslag, hvori han, ifølge ham selv, lavede sjov med nogle af sine ansatte.

Allan Bruun undskyldte selv i et nyt opslag og forklarede, at han har stor respekt for sine ansatte, og at der altid er plads til sjov mellem dem. Opslaget har i skrivende stund fået 258 kommentarer, og 119 "synes godt om".

Langt de fleste, der har meldt sig i kommentarsporet, støtter Uhrhøj-købmanden:

- Nina Christensen og jeg er rigtig glade for søde Allan og hans skønne team. Allan hilser altid frisk og glad med et kæmpe varmt smil, når man kommer ind i Rema. Det er dejligt, at der stadig er nogen, som tør at have humor med på sin arbejdsplads, og denne humor forstod jeg godt, da jeg så Allans opslag. We love you, Allan og Co, Rema1000 Uhrhøj, skriver Nana Duncan.

- Hvor er det trist, at der ikke kan forstås humor, skriver Susanne Nørmark Hansen.

- Wow. Folk går i små sko! Jeg har grinet lidt af dine opslag, netop fordi man kunne mærke den interne spøg imellem jer. At du, Allan, skal hænges ud på den her måde, er ganske enkelt ikke fair!, skriver Signe Marie Skytte Graversen.

- Det er kun sjovt med dine opslag, og jeg elsker at handle i jeres butik med alle dine dejlige medarbejdere, skriver Lone Haslund Maretti.

Annonce
Allan Bruun skyndte sig hurtigt at undskylde opslagene. I kommentarsporet er der dog flere, der mener, at han intet har at undskylde. Screenshot fra Facebook

Prøv med reel undskyldning

Selvom langt de fleste kommentarer støtter Rema 1000 på Uhrhøj, så er der nogle iblandt, som mener, at Allan Bruun ikke har forstået, hvorfor han får kritik for opslagene.

- Dybt uprofessionelt og et dårligt forbillede, skriver Anette Vedfald.

- Sådanne interne jokes har det nok bedst med at forblive interne og ikke offentlige. Just saying, skriver Joan Michelle Persson Fyrstenborg.

- Det er fandme en ommer. Prøv med en reel undskyldning næste gang, skriver Helle Haack, mens Mette Rafn Møller forsøger at forklare, hvad hun ser som det helt store problem i opslagene:

- Nej, Allan, du behandler dem ikke med respekt, når du laver nedværdigende jokes om deres køn. Hvorfor er det lige kvinder og ikke to mandlige medarbejdere, der “laves sjov” med? Fordi du er præget af patriarkalske samfundsstrukturer, der går på, at manden er kvinden overlegen. Du bør google privilegieblindhed, for det er du - privilegieblind, når du ikke kan se det forkerte i dine opslag.

Ifølge Rema 1000s kommunikationschef Jonas Schrøder har Allan Bruun lært af episoden, og købmanden udtalte selv torsdag, at han ikke længere vil skrive sådanne opslag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Politiet kom først og slukkede kælderbrand

Annonce