Annonce
Vejle

Vejle Sygehus får kritik efter dødsfald: Vi har ikke gjort det godt nok

Dødsfaldet på Vejle Sygehus endte med en klage til Styrelsen for Patientsikkerhed, der senere vurderede, at hospitalets behandling, pleje og journalføring var "under normen for almindelig anerkendt standard". Skråfoto: Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering

En 36-årig mand med muskelsvind blev dårlig og indlagt. Personalet forsøgte tre gange uden held at lægge en sonde på ham. Nu får Vejle Sygehus kritik for behandlingen såvel som plejen og journalføringen.

Vejle: Vejle Sygehus har handlet under normen for almindelig anerkendt standard i en sag om en mand med muskelsvind.

Den konklusion er Styrelsen for Patientsikkerhed nået frem til.

Det oplyser P4 Trekanten i radioen onsdag morgen.

Da manden på 36 år blev dårlig for et par år siden og indlagt, forsøgte personalet tre gange uden held at lægge en sonde på ham. Han døde ifølge nyhedsudsendelsen dagen efter for øjnene af sin mor.

Dødsfaldet endte med en klage til Styrelsen for Patientsikkerhed, der senere vurderede, at hospitalets behandling, pleje og journalføring var "under normen for almindelig anerkendt standard".

På Vejle Sygehus tager man kritikken til sig.

- Vi har ikke gjort det godt nok i forhold til den enkelte patient, og det er det, vi også har fået kritik for af styrelsen. Det forholder vi os selvfølgelig til, siger lægelig direktør Mads Koch Hansen til P4 Trekanten.

Sagen viser ifølge Muskelsvindfonden, at patienter med muskelsvind og andre specialiserede sygdomme altid skal behandles på et højt specialiseret sygehus.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Ny vej er afgørende for Kvickly

Vejle

Ny butik med outlet i Vissingsgade

Annonce