Annonce
Erhverv

Vejle Teater skifter ejer: Panayotis skal formentlig finde ny adresse

Vejle Teater skifter ejer 1. juli. Bagger-Sørensen Invest A/S købte teatret for tre år siden og satte det til salg i slutningen af 2019. Arkivfoto: Michael Svenningsen
Bagger-Sørensen Invest A/S har fået solgt Vejle Teater, som selskabet satte til salg for 27,5 millioner kroner i slutningen af 2019. Hverken sælger eller køber vil oplyse salgsprisen.
Annonce

Vejle: Vejle Teater kommer på nye hænder 1. juli.

Det bekræfter direktør i Bagger-Sørensen Invest A/S Jørgen Andersen efter, at Bagger-Sørensen Invest A/S i slutningen af 2019 satte den ikoniske ejendom i hjertet af Vejle til salg.

- Det er en fantastisk bygning, som vi har været vildt forelskede i, men den kræver en renovering, som ikke er det, vi er verdensmestre i. Derfor er vi glade for at have solgt den til en Vejle-virksomhed, der overtager den 1. juli, fortæller Jørgen Andersen.

Den nye ejer af Vejle Teater er selskabet Vase, Norup & Grünberger A/S, der er moderselskab for en række ejendomsselskaber.

- Vi skal selv bruge ejendommen til firmadomicil til 15-16 ansatte. Vi har ikke selv brug for alle kvadratmeterne, så vi skal bruge tiden frem til overtagelsen til at finde ud af, hvad der skal ske med de øvrige kvadratmeter, og hvordan ejendommen kan udnyttes bedst muligt. Vores kompetence er at bygge rækkehuse til udlejning, så vi skal have fundet nogen, der kan komme med nogle gode forslag til udnyttelse af teatret, og hvem der kunne tænkes at være interessante som lejere, fortæller Jesper Norup, direktør og medejer af Vase, Norup & Grünberger A/S.

Selskabet har i dag domicil i Grønnegade 20B, som selskabet selv ejer.

- Vi rykker ud af bygningen og vil formentlig leje lokalerne ud, ligesom vi nok vil beholde nogle af p-pladserne, der hører til, fortæller Jesper Norup.

Vejle Teater

  • Vejle Teater er opført i 1882.
  • Ejendommen rummer 2200 kvadratmeter fordelt på kælder, stue, førstesal og anden sal.
  • Ejendommen fungerede blandt andet i en årrække som firmadomicil for benzinkongen Olaf Haahr.
  • Bagger-Sørensen Invest A/S erhvervede ejendommen i 2017 for 20 millioner kroner.

Annonce

- Vi nyder hvert sekund

Ingen af parterne ønsker at oplyse købssummen i forbindelse med salget af Vejle Teater, som blev sat på markedet med et prisskilt på 27,5 millioner kroner.

- Vi har ikke fået den fulde pris, men begge parter er tilfredse, lyder det fra Jørgen Andersen.

Han tilføjer, at ejendommens eneste lejer, brudekjoleforretningen Panayotis, torsdag blev informeret om salget, der betyder, at forretningen skal finde en ny adresse pr. 1. maj.

Det bekræfter ejer Michael Panayotis, som tilføjer, at brudekjoleforretningen er interesseret i at forny sit lejemål, hvis de nye ejere er indforståede.

- Vi nyder hvert sekund, vi er her, og vil gerne være en del af fremtiden i ejendommen, fortæller Michael Panayotis.

Brudekjoleforretningen skal, hvis det ikke lykkes at få en ny lejeaftale på plads med de nye ejere, være ude af Vejle Teater inden overtagelsen. Michael Panayotis har ikke et bud på, hvor forretningen i givet fald så vil flytte hen.

- Vi rykkede ind på under en måned, så jeg tror også, at vi nok skal finde en løsning, når vi har tre måneder til at rykke ud, men der er ingen tvivl om, at vores tid her i teatret har betydet meget for vores vækst og vores selvforståelse. Vi kom fra en butik med fem prøverum til i dag at have 21 prøverum på to etager, og det bliver svært at finde tilsvarende lokaler, siger Michael Panayotis.

- Vi var klar over, at vi kunne ende i en situation, hvor ejendommen skulle skifte hænder, men rammerne er så fantastiske, at vi valgte det alligevel, fortalte Michael Panayotis i efteråret. Han flyttede sin forretning ind i Vejle Teater i juni 2018. Arkivfoto: Mette Mørk
Annonce
Vejle

En broget uge - men vi lå nummer 1

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Møder kan være smittekilde: Sct. Norberts Skole sender to klasser hjem

Danmark

Dyr redningsaktion: Bravo Tours sender kæmperegning til skatteyderne

Vejle

Idrætsefterskole corona-tester alle elever: 60 er sendt hjem

Annonce