Annonce
Vejle

Vejle vil klare sig selv: Ny brandchef har selv været brandmand

Vejles nye brandchef hedder Thomas Dietz. Han har mange års erfaring i ledelse af brandvæsener fra sine 28 år hos Falck. Foto: Vejle Kommune
Den nye brandchef, som skal opbygge Vejles eget brandvæsen, hedder Thomas Dietz. Han har blandt andet ledet alle Falcks brandvæsener i Jylland og på Fyn.

Vejle: Det er en erfaren beredskabschef, som skal stå i spidsen for at opbygge et helt nyt Vejle Brandvæsen, efter at kommunen for nylig besluttede at trække sig ud samarbejdet med nabokommunerne i TrekantBrand.

Thomas Dietz kommer fra et job som brandchef i Falck, hvor han har været driftsansvarlig for Falcks brandvæsener i Jylland og på Fyn, som blandt andet omfatter 97 brandstationer og et uddannelsescenter.

Thomas Dietz, der er 51 år, har stået i spidsen for en omlægning af alle Falcks brandforretninger i Danmark.

Annonce

I en pressemeddelelse fra Vejle Kommune kan man blandt andet læse, at den nye beredskabschef i sin tid hos Falck skabte én samlet brandledelse og ét driftsområde i det vestlige Danmark. Thomas Dietz har arbejdet i Falck i 28 år og har siden 1999 været ansat i en række chefjob.

Han er oprindelig uddannet brandmand og har siden taget lederuddannelse og videreuddannet sig, blandt andet med en diplomuddannelse i ledelse.

Ny brandchef bor i Aarhus

Thomas Dietz ser frem til at være med til at skabe et helt nyt brandvæsen. I pressemeddelelsen er han citeret for følgende udsagn:

- Jeg glæder mig rigtig meget til sammen med en række kommende medarbejdere hos Vejle Brandvæsen at skulle opbygge og drive et robust, handlekraftigt, udviklingsorienteret og borgernært brandvæsen.

- Det er en utrolig spændende opgave i en unik kommune, der venter. Der er ikke mange, der får et sådan tilbud, og derfor er jeg også rigtig glad, stolt og ydmyg over at skulle stå i spidsen for et "nyt" Vejle Brandvæsen, tilføjer Thomas Dietz.


Jeg glæder mig rigtig meget til at skulle opbygge og drive et robust og borgernært brandvæsen.

Thomas Dietz


Michael Sloth, direktør for Teknik & Miljø i Vejle Kommune, glæder sig til samarbejdet med den nye beredskabschef.

- Vores nye beredskabschef har via sit arbejde i diverse styregrupper et stort netværk inden for Danske Beredskaber, beredskabsstyrelsen, Beredskabsforbundet og politiet. Jeg er sikker på, at Thomas Dietz med sit overblik, samarbejdsevner, handlekraft og udsagn om, at målet for en sammenlægning altid er at få skabt den bedste arbejdsplads, bliver en stor gevinst for vores nye brandvæsen, siger Michael Sloth i pressemeddelelsen.

Thomas Dietz er gift og har to børn. Familien bor i Aarhus, og den nye beredskabschef tilbringer fritiden sammen med familie og venner og nyder hus og have i Hasselager, løbeture og skolebestyrelsesarbejde. Og så er han aktiv i erhvervsnetværket i Aarhus.

Annonce
Navne For abonnenter

Jeg så Phillips lille hjerte blinke, men en måned efter var alt forandret: Vi er mange, der mister et barn, før det overhovedet er et 'rigtigt' barn

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Se videoen: Margit havde ikke strikket i 35 år - så blev hun draget af den gule farve og lægger nu sidste hånd på en 300 kvadratmeter stor og 600 kilo tung førertrøje

Vejle Boldklub For abonnenter

Sæsonen er slut og træneren frikendt: Derfor skal VB gå til næste sæson med respekt for rækken

Vejle Boldklub

Så er det slut i Superligaen: Trods kæmpe drop sagde VB farvel med en sejr

Vejle Boldklub For abonnenter

Karakterbogen: Hård dag for debuterende målmand, mens angriber fik sagt flot farvel

Mens ledigheden nærmer sig bundrekord, kan Agnetha ikke skaffe faglærte medarbejdere: - Nu er vi ude i alle muligheder for at finde folk

Kultur

'Hvad skal jeg gøre af mig selv': Den store rorgænger skifter skiw: Sidste festival med Charlie i front

Vejle Boldklub For abonnenter

Se videoanalyse: VB har spillet sidste kamp i superligaen for denne omgang

For abonnenter

Glohed efterspørgsel på brændeovne: Hver måned sætter virksomheden ny rekord

Live Sport For abonnenter

Se kampen: Triangle Razorbacks kæmpede mod Søllerøds guldgravere

Caroline Fleming og søn tømte familiens slot for værdier - dansk kulturhistorie går snart tabt for altid

Billund

Se de mange billeder: Danmarks største cykelløb for børn gav masser af liv i midtbyen

Erhverv For abonnenter

Good Food Group taber millioner: Krigen i Ukraine har afskåret Vejle-virksomheden fra to vigtige varer

Kultur

Pludselig modtog René et afskedsbrev med særlig besked til ham: 'Sofie' er hovedinspirationen til hans bøger - og få måneder før udgivelsesdag begik hun selvmord

Annonce