Annonce
Erhverv

Vejle-virksomhed bygger ny fabrik i Polen

Vejle-virksomheden Isabella A/S bygger ny fabrik i Lubawa i Polen, hvor virksomheden i 20 år har haft produktion i lejede lokaler. Foto: Isabella A/S
Fabrikken erstatter de lejede lokaler i Lubawa, hvor Isabella i 20 år har haft produktion med 150 medarbejdere.
Annonce

Vejle: Vejle-virksomheden Isabella A/S er små ni måneder fra at kunne indvie en ny fabrik, som virksomheden er ved at opføre i Lubawa i Polen.

Det oplyser virksomheden, der blev grundlagt i 1957 af Søren Odgaard og som producerer fortelte og udstyr til campingvogne.

Fabrikken erstatter de lejede lokaler i Lubawa, hvor Isabella i 20 år har haft produktion med 150 medarbejdere, som flytter med over i den nye fabrik, der efter planen skal indvies i juli 2021.

Fabrikken, som Isabella-ledelsen for nylig besøgte for at afholde en såkaldt hjørnestensceremoni, hvor hjørnestenen blev nedlagt i det nye byggeri med en sten fra Søren Odgaards tidligere ejendom i Danmark, bliver på i alt 7000 kvadratmeter og kommer til at ligge på en 20.000 kvadratmeter stor grund i et af Lubawas industrikvarterer.

Der blev taget første spadestik til den nye fabrik i juli i år.

Isabella, der har omkring 60 ansatte i Danmark, kom ud af 2019 med et overskud på godt 11 millioner kroner og har datterselskaber i England, Tyskland, Holland, Norge og Polen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce