Annonce
Erhverv

Vejle-virksomhed vinder klimapris for genbrugs-produkt

Xella holder til i Business House i Dandy Business Park. Bygningen er opført med byggematerialer fra Xella, der i øvrigt også i sin tid leverede byggematerialer til Vejle-ikonet Bølgen. Arkivfoto: Mette Mørk
Annonce

Vejle: Vejle-virksomheden Xella Danmark har modtaget Byggeriets Miljøpris ved en ceremoni hos Dansk Arkitektur Center i København.

Virksomheden, der flyttede til Vejle fra Hedensted i 2018, skulle egentlig have modtaget prisen i marts, hvor den store fagmesse Byggeri '20 skulle have været holdt i Messe C i Fredericia.

Messen blev dog udskudt til 2022 på grund af corona, men Brancheforeningen Danske Byggecentre, der står bag priserne, syntes ikke, at Xella og tre andre byggeri-virksomheder skulle snydes for deres priser, som i år blev uddelt for 10. gang.

Xella, der har adresse i Dandy Business Park og som har omkring 30 ansatte, fik Byggeriets Miljøpris for produktet Xella Big Bags og genbrugsbyggeblokken Silent+, oplyser Danske Byggecentre i en pressemeddelelse.

Silent+ er en genbrugsløsning, hvor byggeaffald i form af porebeton-rester returneres og genbruges i en ny porebeton-byggeblok.

Xella flyttede ind i Business House i Dandy Business Park i 2018, som i øvrigt blev opført med byggematerialer fra virksomheden. Xella har desuden i sin tid leveret byggematerialer til Vejle-ikonet Bølgen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Beboertalsmand efter flere smittetilfælde på Søndermarken: Regionen bør tilbyde corona-test til alle i Løget

CORONAVIRUS

Live: Kæmpe smitteudbrud på populær Aarhus-bar - Genbrug af drikkeglas og ingen afspritning

Annonce