Annonce
Kultur

Vejlebogen udkommer: Men præsentationen er aflyst

I gamle dage gjorde man de særeste ting. Stod tæt sammen i små rum for eksempel. Sådan så det ud, da Vejlebogen blev præsenteret i 2015. Det bliver anderledes i år. Præsentationsmødet er aflyst, og man skal have mundbind på for at få bogen udleveret i to forud bestemte tidsrum. Arkivfoto: Benny F. Nielsen

Vejle: Aflyst rimer på corona. Nu æder virussen den årlige præsentation af Vejlebogen. Men bogen udkommer dog.

Både på grund af forsamlingsforbuddet og det høje smittetal under corona-pandemien har bestyrelsen for Byhistorisk Selskab besluttet at aflyse resten af de planlagte arrangementer i dette år.

De interesserede skal dog have årets udgave af Vejlebogen alligevel. Det sker på følgende vis:

Annonce

Vejlebogen kan afhentes på Vejle Stadsarkiv, hvor bestyrelsen sidder klar til at dele ud til medlemmerne. Afhentningen sker ved Vejle Stadsarkivs handicapindgang i gavlen af bygningen ned mod Orla Lehmannsgade.

Der kan vælges mellem to tidspunkter: Torsdag den 19. november mellem klokken 12 og 16 eller fredag den 20. november klokken 10 og 12.

Der vil være skiltning, der viser vej, og man skal huske mundbind, understreger stadsarkivet.

Medlemmer, der bor uden for Vejle Kommune, kan som tidligere få tilsendt deres eksemplar af Vejlebogen, hvis de ikke har mulighed for selv at afhente bogen på Vejle Stadsarkiv.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112

Fjerde formodede gerningsmand i Nørretorv-sagen fortsat på fri fod - intet nyt om offers tilstand

Give

Sundhedschef er tryg ved smitteudvikling i coronaramt område: - Indbyggerne har taget det alvorligt

Annonce