Annonce
Vejle

Vejleegnens Teaterforening viser forestillingen "Roste til skyerne" med Per Worms

Musiker Per Worms er alene på scenen i forestillingen "Roste til skyerne" på Vejle Musikteater den 27. januar. Her fortolker han en musikers prøvelser i en tid med politisk korrekthed og konstant frygt for at såre andres følelser. PR-foto
På scenen står musikeren, komponisten og nordjyden Per Worm.
Annonce

Vejle: Musiker og trubadur Per Worms leger med genrerne i forestillingen "Roste til skyerne", der opføres på Vejle Musikteater i Jacob Gade Salen mandag 27. januar klokken 19.30.

Det er Vejleegnens Teaterforening, der har hentet forestillingen til byen, og lover en "urkomisk forestilling og hyggelig aften i selskab med en musiker, der ikke har mere at miste - og derfor tør sige alt".

På scenen står musikeren, komponisten og nordjyden Per Worm. Han er uddannet klassisk guitarist fra Nordjysk Musikkonservatorium. Han har optrådt med de største danske sangskrivere, blandt andre Niels Hausgaard og Allan Olsen. Han vandt danmarksmesterskabet i Comedy Slam i 2012.

Kristoffer Møller Hansen står for instruktionen, og Niels Vendius har været kunstnerisk konsulent på forestillingen. /exp

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund

To biler stødte sammen i tæt trafik

Annonce