Annonce
112

Vejlenser anholdt efter flaskevold på Mary's Pub

Arkivfoto: Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix
En 21-årig vejlenser var for beruset til af blive afhørt efter episoden mandag aften. Derfor fik han lov at blive i politiets varetægt natten over.
Annonce

Vejle: En 21-årig vejlenser vågnede tirsdag morgen op i detentionen op Vejle Politigård - formentlig med både fysiske og moralske tømmermænd.

Manden blev anholdt mandag aften klokken 23.25, efter at han havde været på Mary's Pub med nogle bekendte. Her kom han op af skændes med en 27-årig mand fra Ringe, som sad ved samme bord, og det endte med, at vejlenseren tog en ølflaske og knuste den i hovedet på fynboen.

Mens fynboen måtte en tur på Kolding Skadestue til behandling for skaderne i hovedet, så stak vejlenserne af fra stedet.

Men politiets hundepatrulje havde et godt signalement at gå efter, ikke mindst fordi de to mænd kendte hinanden. Gerningsmanden blev da også hurtigt fundet, og han havde tydeligvis haft fat i en knust flaske, for han blødte fra hånden, fortæller vicepolitiinspektør Mikkel Ross fra Patruljecenter midt.

Den 21-årige vejlenser blev anholdt og taget med på stationen, men fordi han var så beruset, har han tilbragt natten med at sove rusen ud, så han kunne afhøres mandag formiddag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce