Annonce
Erhverv

Vejlenser søsætter nyt firma, der skal hjælpe kunden op ad Google-stigen

Rasmus Gøtzsche Jensen er direktør for det nye firma Setion som gik i luften den 6. april. Foto: Michael Svenningsen

Børkop: En god placering på Google er penge værd for virksomheder og butikker, som gerne vil ud til så mange potentielle kunder som muligt.

Efterspørgslen efter gode placeringer har givet grobund for et utal af firmaer, der beskæftiger sig med søgemaskineoptimering, som kort fortalt går ud på at få kunden så højt op på Google-søgninger som muligt.

Tirsdag gik firmaet Setion i luften med vejlenser Rasmus Gøtzsche Jensen i spidsen som direktør og partner.

Annonce

- Der er en million firmaer, som beskæftiger sig med søgemaskineoptimering, og vores mål er at disrupte hele markedet og det mener vi, at vi er i stand til, fortæller Rasmus Gøtzsche Jensen om baggrunden for at søsætte endnu et såkaldt SEO-firma.


Det kan vi gøre, fordi vi har arbejdet på en algoritme i tre-fire år, som kan automatisere arbejdet og det er vi de eneste, der er lykkedes med.

Rasmus Gøtzsche Jensen


Ifølge Rasmus Gøtzsche Jensen er Setions hemmelige våben og den ingrediens, der skal få det nye firma til at skille sig ud fra mængden, kunstig intelligens.

- Vores løsning skiller sig ud fra konkurrenterne ved at vi har automatiseret hele processen. Det vil sige, at vi skal bruge færre tekstforfattere og konsulenter, og derfor kan vi gå ud med en pris, der svarer til en femtedel af den nuværende pris. Det kan vi gøre, fordi vi har arbejdet på en algoritme i tre-fire år, som kan automatisere arbejdet og det er vi de eneste, der er lykkedes med, fortæller 33-årige Rasmus Gøtzsche Jensen, der bor i Børkop og indtil 1. april har været ansat i det Kolding-baserede firma River Online, der beskæftiger sig med onlinemarketing.

Har kig på udlandet

Ifølge ham henvender Setion sig i første omgang til smv-segmentet - små og mellemstore virksomheder.

Planen er at firmaet skal ind på markederne udenfor Danmark og forstyrre dem også.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sydjylland For abonnenter

Nærmede sig diskvalifikation: Carelink vandt kviktest-udbud i Syddanmark trods kritik for mangelfuld plan

Annonce