Annonce
Vejle

Vejlenser skal stå i spidsen for europæiske Y's Men

Y's Men har sat sig det mål, at bevægelsen i år 2022 skal være repræsenteret i 100 lande, hvor man i øjeblikket er til stede i 75 lande. Dette mål skal Ulrik Lauridsen være med til at arbejde for som ny europæisk formand det kommende år. Arkivfoto
Ulrik Lauridsen er blevet udpeget til international formand for de cirka 5500 europæiske medlemmer af den humanitære bevægelse Y's Men's Club.

Vejle: Y's Men-klubbernes cirka 5500 europæiske medlemmer har udpeget Ulrik Lauridsen som formand eller såkaldt area-præsident i Europa. Europa-området dækker hele Europa, Rusland, Ukraine samt Palæstina.

Areapræsidenten har til opgave at varetage klubbernes liv og virke samt sørge for en positiv udvikling i det år, han sidder på posten.

Ulrik Lauridsen, som også sidder i det Internationale råd, skal i juli måned til hovedbestyrelsesmøde i Japan, men inden skal han sidst i juni deltage i en area-konference i Yekaterinburg i Rusland. Her rejser 29 danske Y's Men afsted for at deltage. Ulrik Lauridsen vil her få overdraget nålen som areapræsident af den siddende præsident Poul Henning Løwendahl fra Tørring. Så formandsposten bliver på danske hænder.

Ulrik Lauridsen påtager sig opgaven med et smil og erkender, at der også indimellem kan blive travle perioder med knap så meget smil på læben. Men det er frivilligt arbejde og må ikke blive en sur pligt.

Ulrik Lauridsens tema for året er: Smil og fællesskab går hånd i hånd.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce