Annonce
Vejle

Vejlenser vandt 1,5 millioner kroner: Tog en tur i vaskehallen

En heldig vejlenser kunne for et par uger siden kalde sig for millionær. Her skrabede han sig nemlig til en gevinst på 1,5 million kroner. Foto: Danske Spil
En mand fra Vejle vandt for nylig 1,5 millioner kroner på et Quick-skrabelod. Han har besluttet at købe ny bil og et hus. Men først fejrede han gevinsten på en lidt utraditionel manér.

Vejle: En vejlensisk mand i 30’erne fik for et par uger siden en noget usædvanlig dag. Han var inde på Circle K-benzintanken på Fredericiavej og købte Quick skrabeloddet ”Tripel Bogstavjagt”. Det udløste en gevinst på 1,5 millioner kroner, oplyser Danske Spil i en pressemeddelelse.

Den heldige skrabespiller, der gerne vil være anonym, købte skrabeloddet på vej til arbejde. I en pause besluttede han sig for at skrabe loddet.

- Jeg havde drikketid, som vi håndværkere kalder det. Og så gav jeg mig til at skrabe. Først var der et ord, så to, og derefter begyndte det hele ligesom at blive forvirrende. Jeg var simpelthen nødt til at skrive alle de ord op for at være sikker, og det betyder også, at jeg den dag i dag kan huske alle de ord, der stod på min Bogstavjagt. Jeg kunne ikke tro det. Det er jo altid gamle mennesker, der vinder, fortæller vinderen ifølge Danske spil.

Efter at have gennemgået ordene flere gange, tog den heldige mand hen til en butik for at få præmiesøgt sin kupon. Her fik han et præmiebevis og beskeden om, at han havde vundet mere end 9999 kroner. Det er det højeste beløb, en forhandler kan se, når de præmiesøger et skrabelod eller en vinderkupon. Så vinderen greb røret og ringede til sin bedste ven.

- Jeg sagde til ham, at jeg var ret sikker på, at jeg havde vundet 1,5 million kroner, og så sagde han, at jeg kunne få det tjekket med det samme på danskespil.dk. Så jeg drønede hjem til min mor og far for at bruge deres computer. Jeg fortalte dem, hvad jeg kiggede efter, og min mor hun kunne næsten ikke være i rummet, hun blev så nervøs. Så da jeg tastede koden fra beviset ind, sagde jeg: ”Kig lige væk” til hende. Da jeg så havde trykket Enter, og jeg kunne se, at der stod 1,5 million kroner, så kunne hun få love til at kigge igen, fortæller vinderen.

Den heldige håndværker tog derefter over til sin bedste ven og fortalte, at den var god nok og så tog de på et noget anderledes fejringstogt.

- Det lyder måske ikke så festligt, men vi tog hen i vaskehallen, vaskede vores biler og fik en enkelt øl. Det er noget, vi gør nogle gange, når vi skal slappe af og hygge os. Der er fred og ro, og det var nok i virkeligheden først der, det gik op for mig, at jeg havde vundet, lyder det.

Annonce

Gæld og mursten

- Jeg sov helt utrolig dårligt de første par nætter. Den første nat sov jeg næsten ikke. Jeg lå og tænkte på alle de gældsposter, jeg havde. Gennemgik dem en efter en, og til sidst stod jeg op og lavede en liste. Den fik jeg faktisk ros for af min bankdame, da jeg kom i banken, fortæller han.

En del af pengene er derfor gået til gæld, men manden har også for første gang købt sig en ny bil.

Derudover skal han på en ferie med sin bedste ven, og hans forældre kan også godt forvente lidt større og bedre gaver i fremtiden. Resten af pengene skal investeres i et hus.

- Det er lidt vildt at tænke på, at for få uger siden havde jeg gæld og en gammel bil, mens det nu er det lige omvendt. Ingen gæld og ny bil. Det er virkelig rart, siger han ifølge Danske Spil.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce