Annoncørbetalt indhold

Vejlenserne er vilde med god akustik

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

I Danmark er det år efter år blevet mere og mere populært at bruge akustikpaneler i hjemmet, og i Vejle er det ingen undtagelse. De populære og nymoderne akustikpaneler har taget de vejlensiske hjem med storm, og pryder derfor vægge og loft hele byen igennem. Men hvorfor er akustikpaneler blevet så populære? Det har vi valgt at undersøge, og kommer derfor med to grunde til, at vi mener at de er blevet populære.

Akustikpaneler er billige og flotte

Annonce

Førhen var det kun de kedelige troldtekt-lofter man kunne købe, hvis man ønskede bedre akustik i sit hjem, men disse tider er længe forbi. I dag er det muligt at få mange forskellige typer akustikpaneler, og man kan derfor inkorporere dem i ens hjem helt uden at skulle gå på kompromis med sin indretning i forløbet.


Dette er bestemt også en af årsagerne til, at akustikpaneler er blevet mere og mere populære. De koster ikke så meget som man skulle tro, og efter de er blevet optimeret designmæssigt, ja endda så man selv kan give dem et personligt præg, så har de fundet vej ind i mange hjem. Udover panelerne har en rigtig god funktion i rummet i forhold til akustikken, er de også æstetiske pæne at kigge på. Det giver rummet en masse nyt liv og bryder det på en naturlig og pæn måde, som ligeledes er så meget oppe i tiden i øjeblikket.

De kan bruges som man lyster

Førhen var et akustikpanel tiltænkt at bruges i loftet, men som beskrevet før, så er der mange nye muligheder, når det kommer til design og indretning med akustikpaneler. Det er i dag muligt at købe flotte paneler lavet som et hexagon, som man selv kan sammensætte. Det betyder, at man selv kan bestemme hvordan de skal sættes op, og hvilket mønster de skal danne. På den måde kan man altså sætte sit eget præg på udseendet.

Udover at kunne sammensætte dem som man vil, så er det også muligt i dag at købe troldtekt-paneler, hvor der er lavet flot og unikt print på. Altså paneler, som kan bruges som en slags plakat, hvor man kan få printet et motiv på, som falder i ens smag.


Hvis man ikke er til ovenstående designs, så kan man få stilrene paneler lavet med træ. De er mest set på kontorer og større bygninger landet over, men har den seneste tid bevæget sig ind i hjemmene hos private også.

Mulighederne er altså mange, når det kommer til akustikpaneler, og det er næsten kun fantasien som sætter grænser, når man vil bruge dem til at indrette sit hjem, og samtidig få bedre akustik imens man gør det.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.