Annonce
Vejle

Vejlensisk bygge-firma har vundet ny stor ordre på million-projekt

Første etape af boligerne i Holbæk står klar. Nu er STB Byg udvalgt til også at bygge de næste. PR-foto

Den vejlensiske vækstvirksomhed kan lade mandskabsvognene stå i Holbæk. I halen af knap 100 nyopførte boliger, har STB Byg også vundet hovedentreprisen på næste etape af byggeriet.

Vejle: Entreprenørvirksomheden STB Byg A/S fra Vejle har vundet en ny stor opgave i Holbæk, hvor Vestsjællands Almene Boligselskab er i gang med at bygge almene boliger på en grund i Holbæk, der tidligere har huset Danish Crown.

Det drejer sig om anden etape på Vølunden, hvor der skal opføres 54 almene boliger til en byggesum på 57 millioner kroner.

Og STB Byg er godt forberedt: Vejle-virksomheden har allerede bygget og for kort tid siden overdraget de første 93 af de i alt 243 boliger til VAB.

Projektleder Brian Aarestrup Pedersen fra STB Byg har ledet byggeriet fra starten, og han ser frem til at tage alle sine erfaringer fra første etape med over i etape to:

- Under byggeriet har vi holdt formandsmøder én gang om ugen, hvor vi har koordineret de forskellige faggrupper. Derudover har vores byggepladskoordinator været rigtig dygtig til at komme rundt på pladsen. Her har han ved at snakke med håndværkerne fanget mange små ting, inden de voksede sig større og gav problemer i næste led. Det har givet ro, siger han i en pressemeddelelse fra STB.

Annonce

Godt fodfæste i Holbæk

STB Byg benytter sig hovedsagelig af lokale håndværkere, når de udfører entrepriser på Sjælland.

- De seneste år har vi har vundet rigtig mange entrepriser i Holbæk og omegn, som vi efterhånden kalder vores anden hjemmebane, og det giver naturligvis et ganske godt kendskab til de lokale håndværkere, fortæller administrerende direktør i STB Byg, Jens Winther.

STB Byg A/S beskæftiger omkring 100 medarbejdere, hvoraf cirka 60 er håndværkere. Firmaet er de seneste tre år i træk blevet kåret som Gazellevirksomhed.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce