Annonce
Vejle

Vejles bilhuse lukker: Salget bliver online - værkstederne holder åbent

Åbningen af Autocentralens renoverede bilhus på Bugattivej i Vinding, der får forhandlingen af VW, Skoda og Seat, kommer til at foregå i et lidt lavt gear på grund af conona. PR-foto
Vejles store bilhuse skal også geare ned frem til 17. januar. Bilsalget bliver virtuelt, mens værkstederne arbejder som normalt.

Vejle: Bilsælgerne er på arbejde og kan vise bilerne virtuelt via Facetime.

Sådan lyder meldingerne fra de store bilforretninger i Vejle - Bøje & Brøchner, Henrik Christensen Vejle, Autocentralen, Jens P. Buch Biler, AT Biler Vejle og Autohuset Vestergaard.

De landsdækkende corona-restriktioner betyder, at såkaldte udsalgsvarebutikker på under 5000 kvadratmeter indtil videre skal holde lukket frem til 17. januar.

Annonce

For bilforretningerne i Vejle betyder det, at de må vinke farvel til branchens nytårskur første weekend i januar. Det har fået nogle at forhandlerne til holde nytårskur i hele januar, andre holder nytårskur i anden og tredje weekend i januar.

Virtuelt salg

- Vores salgsafdeling er lukket, som myndighederne har påkrævet. Men vi har bilsælgere på arbejde i bilhuset, og vil kunne fremvise bilerne virtuelt over mobilen gennem Facetime eller Skype. Samtidig må vi fortsat udlevere biler til kunder, hvis betaling sker uden fysisk kontakt, siger indehaver af Henrik Christensen Vejle Per Christensen.

Han nævner, at værkstedet vil have åbent som normalt.

Billedet er det samme hos Autocentralen.

- Vi skulle have åbnet vores nye bilhus med forhandling af VW, Skoda og Seat. Vi kan i stedet se frem til en stille og rolig åbning. Men vi kommer helt sikkert til at tage revanche senere, siger Christopher Møller Madsen, pr- og marketingskoordinator hos Autocentralen.


Vi skulle have åbnet vores nye bilhus med forhandling af VW, Skoda og Seat. Vi kan i stedet se frem til en stille og rolig åbning.

Christopher Møller Madsen, Autocentralen


Ifølge Christopher Møller Madsen er bilsælgerne på arbejde i Vejles nye bilhus og vil kunne fremvise bilerne virtuelt, lige som man også vil kunne udlevere bilerne.

Annonce

Værkstederne holder åbent

Hos Jens P. Buch Biler kan man også træffe bilsælgerne på telefonerne.

- Vi kan lave videopræsentationer til kunderne, så bilsalget ikke går helt i stå. Og så må vi se, hvornår vi kan invitere til nytårskur, siger Flemming Buch, der har forhandlingen af Hyundai.

Han understreger, at værkstedet holder åbent som normalt mellem jul og nytår.

Man vil også kunne køre på værksted hos Bøje & Brøchner.

- Salget af nye biler kommer til at foregå virtuelt eller over telefon. Jeg tror dog, at kunderne venter, indtil vi igen må holde åbent, siger Bent Krogh fra Bøje & Brøchner.

Billedet er nogenlunde det samme hos AT Biler Vejle og Autohuset Vestergaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

NPV satser på byggestart inden nytår: Posthusgrunden skal bebygges fra 'den billige ende'

Debat

Jeg havde ellers glædet mig!

Annonce