Annonce
Vejle

Vejles dyreste lotteriseddel? Køb en bil og vind en præmie

Fra torsdag 1. november til 13. december kan man se Pia Hedes værker udstillet i Dit Bilhus i Vinding. Hvis man køber en bil, kan vinde et kunstværk på 40 gange 50 centimeter malet efter ønske. Vinderen får direkte besked. Arkivfoto

Brugtbilforhandler Nancy Øe prøver noget nyt: Alle bilkøb frem til 13. december fungerer som en lotteriseddel til en meget personlig præmie.

Vinding: Normalt plejer man at skulle købe en lodseddel i et lotteri for at vinde en stor hovedpræmie som en bil. Men i den kommende måneds tid fungerer det omvendt hos Dit Bilhus på Friis Hansens Vej i Vinding. Her kan et bilkøb nemlig udløse en præmie i form af et personligt maleri udført af maleren Pia Hede.

Pia Hede fra Vejle har specialiseret sig i at fremstille kunstværker på bestilling, og hun tilbyder både den heldige vinder, at han eller hun kan vælge farverne på maleriet eller selv bidrage til værket med collage-elementer og måske et yndlingsdigt eller citat. Man kan også bare lade Pia Hede male løs udfra en snak om, hvad man ønsker sig til sit hjem.

Hvis man falder for en bil hos brugtbilforhandleren i Vinding og køber bilen inden 13. december, kan man altså vinde et unika-maleri oven i hatten.

Annonce

Kunsten er som blomsten, der springer ud i dit liv. I kunsten kan du genopdage den personlige frihed.

Pia Hede

Katten sneg sig ind

Pia Hede har boet i Vejle siden 1989. Hun driver bed and breakfast på Ibæk Strandvej under navnet Casa Mundo.

Hun lærte Nancy Øe at kende, da Nancys kat en overgang næsten dagligt sneg sig ind for at tage en lur i de opredte senge. I dag er Pia og Nancy ikke længere naboer, men har bevaret kontakten.

Pia Hede har udført flere rumudsmykninger, blandt andet et mosaikværk i svømmehallen på plejecenter Gulkrog og udsmykning af den tidligere skolebygning i Klostergade, der nu er sprogskole.

Inspireret af den fattige danserinde i Chaplins film Limelight, fremstillede hun i 1989 billedet "Visioner", som blev trykt i 200 eksemplarer og solgt på hendes første udstilling i Den Smidtske Gård.

Printet er nu genoptrykt i 350 eksemplarer.

Fernisering torsdag

Pia Hede og indehaver af Dit Bilhus, Nancy Øe, kender hinanden, da de tidligere har været naboer. Så da Nancy Øe ønskede et særligt efterårs-arrangement med fokus på kunst, var det naturligt at indbyde Pia Hede.

Derfor kan man fra torsdag 1. november se en række af Pia Hedes abstrakte malerier hos brugtvognsforhandleren. Billederne udstilles i Dit Bilhus frem til 13. december, men torsdag gør ejer af bilhuset Nancy Øe lidt specielt ud af ferniseringen.

Fra klokken 16 til 19.30 kan gæster i forretningen foruden Pia Hede møde den japanske kunstner og industrielle designer Yukiko Izumi og se glaskunst udført af glaskunstneren Mikkel Yerst.

Baristo Jacob Verkade stiller samtidig sin kaffevogn op og brygger en kop espresso eller en cafelatte, og man kan desuden købe vin, spiritus og lidt at spise til.

I forbindelse med ferniseringen håber Pia Hede også, at få solgt nogle eksemplarer af sit kunstprint "Visioner". For hver solgt print donerer Vejle-maleren 100 kroner til cirkusartisten Tetiana Korenieva, som i august styrtede ned i Cirkus Arena og blev invalideret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Ny butik med outlet i Vissingsgade

Danmark

Frygter skævvridning af Danmark efter coronakrise: Regeringen varsler særlig hjælp til landdistrikterne

Danmark For abonnenter

Landbruget, landdistrikterne og tænketank advarer: Coronakrisen vil skævvride Danmark

Annonce