Annonce
Ikast-Brande

Velkendt værtshus får nye forpagtere, der gerne vil have gang i musikken igen

Fire ejstrupholmere vil nu sætte fut i værtshuset Stokrosen - det er forrest fra venstre Annette Øgaard og Bettina Østergaard og bagerst fra venstre Jes Øgaard og Søren Østergaard. Foto: Karl S
Stokrosen skal igen være byens mødested for alle generationer - og den levende musik kommer tilbage, lyder det fra de nye forpagtere.

Ejstrupholm: Det navnkundige værtshus Stokrosen i Ejstrupholm får nu nye folk bag disken. Fra 1. december bliver det parrene Bettina og Søren Østergaard samt Annette og Jes Øgaard, der bliver forpagtere af stedet, og de afløser den nuværende forpagter Maibritt Andersen, som har drevet Stokrosen de seneste syv år.

Ud over de fire forpagtere bliver der også ansat en række medarbejdere, og meningen med det hele er simpelthen at øge besøgstallet på Stokrosen og få det gamle udskænkningssted tilbage i rollen som et populært mødested både for unge og gamle - og dem midt i mellem.

- Vi starter med at leje Stokrosen i et år, og hvis det så er gået godt, vil vi købe stedet, siger Søren Østergaard, der er en af de nye forpagtere. Foto: Peter Hald

- Stokrosen har været ramt af coronalukning, og Majbritt har efterfølgende valgt at opsige sin kontrakt, og det vil være ærgerligt, hvis stedet lukker. Derfor har vi fire besluttet at give det en chance. Vi starter med at leje Stokrosen i et år, og hvis det så er gået godt, vil vi købe stedet, siger Søren Østergaard.

Annonce

De nye forpagtere er klar til at åbne med stil. Lørdag 4. december bliver der åbningsfest med levende musik - det bliver bandet Andreas & Company.

- Ja, vi vil genindføre levende musik på Stokrosen. Vi vil have live bands en gang om måneden, og vi har også planer om at køre med diskotek ind imellem. Det er jo længe siden, siger Søren Østergaard.

Stokrosen i Ejstrupholm skal have øget besøgstallet, lyder det fra de nye forpagtere. Foto: Peter Hald


Ud over musik vil man også gøre mere ud af Stokrosen som spisested. Det må gerne blive et sted, hvor man får lyst til at tage hen om søndagen og få en god tartelet eller lignende.

I det hele taget bliver december en meget aktiv måned på Stokrosen. Ud over åbningsfesten vil man også holde julebal, og der bliver holdt åbent juleaften og nytårsaften. Det vil kræve noget mandskab, men de nye forpagtere er i gang med at hyre folk, og der er mange, der er parat til at give en hånd med.

Trygt for de unge

- Jeg håber, at folk tager godt imod vores initiativ. Vi har brug for et godt mødested i Ejstrupholm - både for folk på min alder og for de unge og de ældre, siger 40-årige Søren Østergaard.


Jeg håber, at folk tager godt imod vores initiativ.

Søren Østergaard


Han håber, at byens unge i stigende grad vil begynde at bruge Stokrosen.

- Det er betydeligt mere trygt, at de unge besøger Stokrosen i stedet for at tage til Herning, Horsens eller Vejle. Vi vil selvfølgelig lægge vægt på, at Stokrosen er et stoffrit værtshus, og i den anledning har vi taget en snak med landbetjent Viggo Nielsen, der sikkert vil kigge ind i ny og næ, siger han.

Stedet skal også have en opfriskning, og som nævnt vil de nye forpagtere købe stedet om et år, hvis fornyelsesprocessen er blevet en succes, og Stokrosen igen bliver et velbesøgt mødested.

Annonce
Erhverv For abonnenter

Ødelagt pullert gav fri adgang for ulovlig trafik, og Gunhild følte, at hendes seng stod på en motorvej: Derfor tog det månedsvis at få det fikset

Danmark

Ny smitterekord: Onsdagens coronatal er det højeste på et døgn under hele epidemien

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Stephanie frygter, at hendes morfar sidder fast eller glider i pløret: Nu er der kommet nyt grus på den udskældte plads ved testcentret

Vejle For abonnenter

Nyvalgt byrådsmedlem flyttede til Vejle på grund af en mand: Ægteskabet holdt ikke, men det gjorde kærligheden til Danmark

Billund

20-årige Chris bygger rækkehuse sammen med sin far: De er i gang med at bygge 34 nye i Billund

Hedensted

Ny pakkeløsning hos Min Købmand i Daugård: Tager imod Postnord-pakker fra både Hedensted og Løsning

Vaccine tilpasset Omikron kan være klar til marts

Vejle For abonnenter

Se dronevideoen: Vejle midtby fik i al ubemærkethed en ny bro hejst på plads - derfor vil langt over 1000 biler dagligt køre over åen

Ikast-Brande

Grøn revolution: "Vilde" rundkørsler, frodige mikro-skove og byttecentraler spirer frem

VEJLE

Borgmesteren fik kæden om halsen - men noget var helt anderledes ved gårsdagens ceremoni

Skoleelever hjemsendes fra 15. december

KONKURRENCE For abonnenter

Spær øjnene op og find fem fejl: Hvis du har heldet med dig, kan du vinde gavekort til byens butikker

Vejle Boldklub For abonnenter

Status efter VB's skuffende efterår: De middelmådige og dårlige præstationer var i klart overtal

Vejle

Tirsdagens uhyggeligt høje smittetal er overgået: Smitten stiger med raketfart i flere vejlensiske sogne - og ét stort sogn står for hver 10. smittede

Annonce