Annonce
forside

Velkommen til monsterland - se vores gyselige billeder

Dystopia er en gyselig affære. Foto: Mads Hansen
Vejle - Kom med til Vejles mest uhyggelige sted: Dystopia Haunted House

Det, der engang var en fiskefabrik i Mørkedal Skov, er blevet et spøgelseshus med skrig, blod og ulækre monstre.

Stedet hedder Dystopia Haunted House og kører for tredje oktober i træk på Mørkedalsvej i udkanten af Vejle - med stor succes.

I år har flere tusinde gæster været igennem det uhyggelige hus, som har budt nysgerrige sjæle velkommen hver fredag og lørdag siden 30. september.

Masser af hjerteblod

På en aften bliver omkring 500 gæster udsat for 25 minutters skræk og rædsel i Dystopia Haunted House. De bliver sendt ind i hold af fem personer med halvandet minuts interval.

Faktisk har konceptet været så eftertragtet, at arrangørerne har meldt udsolgt på de fleste aftener.

- Jeg tror, det er populært, fordi det er så gennemført. Der ligger meget hjerteblod bag, og det smitter af på produktet. Samtidig er konceptet med Haunted House og halloween steget i popularitet for både børn og voksne de seneste år, mens et arrangement som fastelavn stadig kun er for børn, siger Ulla Varneskov, der er frivillig koordinator hos Dystopia Entertainment.
Annonce

Over 150 horror-entusiaster

I alt har flere end 150 frivillige horror-entusiaster været på spil i Dystopia Haunted House. Heraf indgår der på en aften 67 aktører, som er sminket og klædt fra top til tå som monstre, zombier og andre skrækkelige uhyre.

I makeup-rummet står Tommy Salholt, der er en af folkene bag konceptet på Mørkedalsvej. Han har mange kasketter på i løbet af dagen.

- Vi starter som regel tre til fem timer før med at sminke og gøre klar. Vi har selv designet og bygget rummene, og der kan sagtens være små justeringer undervejs, hvis nogle f.eks. bliver bange og ryger ind i en væg eller en rekvisit, fortæller Tommy Salholt, som også selv kan være at finde som en af de uhyggelige karakter.

Sidste chance for at opleve Dystopia Haunted House for i år er næste weekend, 28. eller 29. oktober.

Tryk her for at se et galleri fra avisens besøg på Mørkedalsvej.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Glæd dig: Nu kan du alligevel se EM på storskærm i en af Vejles parker

Annonce