Annonce
Vejle

Velkommen til store mundbindsdag: Kunderne tager det pænt

Leif Bøtkjær fra Skærup er forstående over for, at man skal gå med mundbind for at bidrage til, at corona spredes mindst muligt. Foto: Leif Baun
Torsdag var store mundbindsdag, og kunderne tog pænt imod den ekstra besværlighed ved at købe ind.
Annonce

Vinding: Kunderne tog det nærmest med et skuldertræk, at de fra torsdag morgen skulle gå med mundbind indendørs på offentligt tilgængelige steder. Vejle Amts Folkeblad fik et par kommentarer med ved Rema 1000 i Vinding, hvor dagens første kunder gjorde deres indkøb.

Leif Bøtkjær fra Skærup sagde:

- Det skal vi jo, og det er også i orden. Det er jo blusset op igen, og vi skal ikke have det spredt mere end højest nødvendigt. Det er noget bøvl, når man går med briller, men så skubber jeg dem bare op i panden.

Mathilde Nielsen, Horsens, er vant til at passe på sig selv i forbindelse med corona, da hun er i risikogruppen. Foto: Leif Baun

Mathilde Nielsen fra Horsens kom slæbende med 16 kilo kartofler, som skulle tilberedes på hendes arbejdsplads, hvor hun er i køkkenet:

- Jeg er selv i risikogruppen på grund af en sygdom. Så jeg passer på. På jobbet møder jeg også mange. Jeg havde på forhånd købt nogle mundbind, fordi jeg havde på fornemmelsen, at det ville komme. Når jeg skal ind i butikken, tager jeg bare brillerne af, så det er ikke noget problem.

Milton Mai, Klattrup, tog mundbindet af, da han var færdig med indkøbet. Han er lidt træt af, at mundbind og høreapparater ikke går ret godt i spænd. Foto: Leif Baun

Milton Mai fra Klattrup har fået det tip, at man skal sno snoren, så den danner et kryds på kinden. Så dugger brillerne ikke, fordi udåndingsluften så kan komme ud i mundbindets sider.

- Men snoren griber fat i høreapparaterne, så helt nemt er det nu ikke. Jeg ved ikke, hvad jeg tænker om at bruge mundbind. Nu her er først anden gang i mit liv, jeg har sådan noget på. Der er jo delte meninger med hensyn til, om det virker. Men så lader vi tvivlen komme mundbindene til gode, siger han.


Jeg havde på forhånd købt nogle mundbind, fordi jeg havde på fornemmelsen, at det ville komme. Når jeg skal ind i butikken, tager jeg bare brillerne af, så det er ikke noget problem.

Mathilde Nielsen, Horsens
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Er der en ledig plads i din boble?

Annonce