Annonce
Mærkedage

Vellidt 40-års jubilar står bag mange prototyper

Peer-Ole Frederiksen. Pressefoto

Billund: Peer-Ole Frederiksen, Billund, fejrer sit 40-års jubilæum i Lego-koncernen fredag 16. august.

Han startede som maskinarbejderlærling i procesværkstedet, og efter endt uddannelse i 1983 blev han ansat i afdelingen Teknik Form, hvor den primære opgave var at lave prototype-forme til Lego-elementer.

I 1986 søgte han nye udfordringer i afdelingen Futura Form 2 og fik mulighed for at fremstille prototypeforme til udviklingen af Duplo-elementer.

Cad/Cam var også én af de ting, han var med til at implementere i Futura Form 2 i 1991.

Ved en organisationsændring i 1998 blev al prototype-formfremstilling flyttet fra midtbyen til Kløvermarken, hvor Peer-Ole Frederiksen fortsatte med at fremstille Lego- og Duplo-prototypeforme.

I 2000 returnerede han til midtbyen som prototype-designer.

Siden har han supporteret produktudviklingen med mange andre kompetencer, eksempelvis inden for indkøb, sikkerhed og arbejdsmiljø, emballage-fremstilling og 3D-scanning.

Jubilaren beskrives som en vellidt kollega, som mange henvender sig til på grund af hans store erfaring i bredden og velvilje til at hjælpe.

Han udviser også stor interesse i sine kollegers sikkerhed, ligesom hans positive mentalitet er med til at højne arbejdsglæden for hele teamet, skriver Lego i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce