Annonce
Give

Vellykket Thor Cup havde et luksusproblem

Afværgemanøvre. Et skud og et forsøg på en blokering. Der blev gået til den i Thyregod Hallen fredag aften, hvor U16 - U18 Piger spillede deres kampe. Foto: Jim Hoff
Masser af fodboldspillere, masser af kampe og meget få problemer. Til gengæld løb arrangørerne fra Frem Thyregod ind i lidt af et overflødighedshorn

Thyregod: Det var vellykket, som det plejer at være.

Så kort kunne man egentlig beskrive dette års udgave af Frem Thyregods indendørs fodboldturnering Faxe-Kondi Thor Cup. Men der er altid noget, der ikke er som det plejer.

Det kan være grimme uheld. Det kan være spillere, der reagerer uhensigtsmæssigt på nedelag eller, hvad er værre, det kan være forældre, der reagerer ikke blot uhensigtsmæssigt, men direkte uansvarligt. Den slags er heldigvis sjældent og igen i år var det næste helt fraværende ved stævnet.

- Vi har haft et par ting i småtingsafdelingen. Lidt hudafskrabninger og lidt utilfredshed fra nogle spillere med dommerafgørelser. Men ikke noget stort og det, der var, fik vi klaret stille og roligt, lyder det fra en af turneringens faste tovholdere Brian Nielsen.

Han undrer sig egentlig ikke over, at nogle af spillerne ind imellem reagerer lidt voldsomt på eksempelvis afgørelser, de er uenige i. For spillerne bliver presset helt ud til kanten af, og måske også over, deres ydeevne for at give det bedste, de kan. Så kan temperamentet koge over. Ikke, at det er i orden, men det er måske forståeligt.

Annonce
Der var også overskud til, at to af holdene, der spillede fredag aften, brugte lidt af lørdagen til at afvikle en udendørs træningskamp på kunststofbanen i Givskud. Det gav så gode relationer, at vores hold fik en invitation til at besøge den sjællandske klub.

Brian Nielsen

Luksusproblem

Når arrangørerne også i år håndterede de små temperamentsskvulp med overskud hænger det sammen med et luksusproblem, som Frem Thyregod har haft i år: Der har været overflod af frivillige, der gerne ville give en hånd med.

- Jeg har ikke ringet forgæves til nogen. Tværtimod er jeg blevet ringet op af en del, der gerne ville hjælpe, men jeg havde ikke noget til dem. Så jeg måtte sige, at de var velkomne til at kigge ind i hallen og få en kop kaffe. Måske ser situationen anderledes ud næste år, så det gælder om at holde alle varme, siger Brian Nielsen.

Med til overfloden af hjælpere var også, at stævnet i år var en smule mindre end i fjor. 165 hold deltog i år, en lille nedgang på omkring 10 hold i forhold til sidste år.

- Det skyldes blandt andet, at en af de sjællandske klubber har skiftet leder for ungdomsholdene. Derfor kom de for sent i år, men de har sagt, at de regner med at være med igen næste år. Til gengæld er den tidligere leder startet i en anden klub, og han har også meddelt, han kommer med et par busfulde til næste år, siger Brian Nielsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Manden der skabte Legofiguren er død

Annonce