Annonce
Kultur

Venneforening med største koncert-satsning

Richard Ragnvald synger for de ældre på Sofiegården 1. oktober, og alle har mulighed for at købe billet til dagen, som Sofiegårdens Venner står bag. Arkivfoto: Morten Pape
Alle er velkomne, når dansktopsanger Richard Ragnvald underholder på Sofiegården.

Vestbyen: Sofiegårdens Venner er en frivillig forening, som hjælper beboerne på plejehjemmet Sofiegården på Sofievej i Vejles vestby.

Venneforeningen tæller omkring 145 medlemmer og er med til at skabe indhold i dagligdagen og sociale arrangementer i løbet af året både for plejehjemmets beboere og for udefrakommende medlemmer.

- Vi holder fester samt underholdning i Sofiegårdens multisal i løbet af året. Vi arrangerer julefrokost, julebanko og udflugter og har lige haft en fyldt bus med 55 personer på en fire dages tur til Sydhavsøerne, fortæller foreningens formand, Frede Knudsen.

Annonce

Hidtil største arrangement

Det næste arrangement finder sted 1. oktober, hvor foreningen har hyret sanger Richard Ragnvald til at underholde klokken 11, hvorefter der serveres en to retters menu med drikkevarer. Det er foreningens største satsning til dato.

- Det er det hidtil dyreste arrangement, vi har haft, fortæller Frede Knudsen.

Arrangementet er åbent for alle, og billetter til 130 kroner stykket sælges mandag 16. september og torsdag 19. september klokken 11 til 13 på Sofiegården efter først-til-mølle-princippet.

- Ud over arrangementet med Richard Ragnvald holder vi i andet halvår oktoberfest 22. oktober og julefrokost 5. december, oplyser formanden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Læge har gjort det før: Opdagede tegn på kræft hos fremmed i Bilka-kø

Erhverv

Hundredvis af jakker i ny pop op-butik

Annonce