Annonce
Billund

Venstre Billunds EU-kandidat helt til tops på V-listen

Asger Christensen, blev i weekenden placeret som topkandidat på Venstre's liste til EU-valget 26. maj. Her ses han på EU Landsmødet i Venstre. Foto Jens Astrup
Annonce

Billund: Den lokale EU-kandidat for Venstre, Asger Christensen, blev i weekenden placeret som topkandidat på Venstre's liste til EU-valget 26. maj. Venstre holdt ekstraordinært EU-landsmøde i København som optakt til det kommende Europa-Parlamentsvalg.

Her stemte partiet dels om dets valgprogram samt mærkesager, og så stemte de delegerede om, hvilken rækkefølge kandidaterne skulle placeres på listen. Her var Venstre Billund også til stede for at bakke om op den lokale kandidat. Her slog den lokale syd- og sønderjyske kandidat Asger Christensen storfavoritterne, fhv. minister Søren Gade (4) og statsministerens søn, Bergur Løkke Rasmussen (5). Således vil Asger Christensen være partiets nummer tre ved det kommende Europa-Parlamentsvalg - lige efter Morten Løkkegaard (1) og Linea Søgaard-Lidell (2).

- Vi er kommet et rigtig stort skridt nærmere at få en stærk og sydjysk stemme i Parlamentet, og det er da helt fantastisk, siger formanden for Venstre i Billund, Ivar Nørlund, der samtidig spår Asger Christensen gode chancer.

Annonce
Annonce
Vejle

Hetek satser på sikring

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce