Annonce
Hedensted

Venstre har sat holdet - sådan da: Endnu ingen afløsere på plads for store stemmeslugere

Venstre i Hedensteds 16 første kandidater til kommunalvalget 2021.Bagerst fra venstre er det Viggo Kjær Poulsen, Stouby - Lars Poulsen, Barrit - Hans Vacker, Tørring - Jakob Toftebjerg, Glud - Freddy Maagaard, Løsning - Kim Tuominen, Tørring og Peter Sebastian Petersen, Hedensted.Forrest fra Venstre: Lene Tingleff, Hornsyld - Mette Herløv Jepsen, Ølholm - Jeppe Mouritsen, Korning - Birgitte Pust, Stenderup - Borgmesterkandidat Ole Vind, Rask Mølle- Morten Blenker, Juelsminde - Merete Skovgaard Jensen, Øster Snede - Gitte Andersen, Hedensted - Hans Henrik Rolskov, Juelsminde. Pressefoto
16 V-kandidater er nu klar til at sætte sit navn på stemmesedlen til kommunalvalget i Hedensted Kommune til november. Forventningen er dog, at listen henover sommeren vokser til 23.

Hedensted: Venstre i Hedensted Kommune er nu klar med en præsentation af det hold, de håber kan genvinde borgmesterposten i Hedensted Kommune.

Kandidatlisten består indtil videre af 16 personer, men forventningen er at yderligere syv navne vil blive føjet til listen i sommerens løb.

- Normalt vil vi have holdt et fælles opstillingsmøde på det her tidspunkt, hvor vi også indplacerer navnene på listen. Men da vi plejer at samle mange mennesker til det, har vi på grund af corona udskudt mødet til august, fortæller formand for kommuneforeningen og i øvrigt kandidat til kommunalvalget, Morten Blenker fra Juelsminde.

Annonce

Han afløser sammen med Hans Henrik Rolskov Juelsmindes nuværende byrådsmedlem Carsten Clausen, der ikke har ønsket at genopstille. Også fhv. borgmester Kirsten Terkilsen, Bent Poulsen samt Erling Juul har valgt at sige stop for byrådsarbejdet.

Ingen afløser for ex-borgmester

I Stouby, hvor Erling Juul var opstillet, er der fundet en ny kandidat i form af Viggo Kjær Poulsen, men hverken i Uldum eller Lindved er det indtil videre lykkedes at finde afløsere for hhv. Kirsten Terkilsen og Bent Poulsen. Også byer som Rårup, Daugård og Ølsted mangler repræsentation på Venstres liste.

Venstres politiske program

Overskriften for Venstres valgprogram er vækst både med hensyn til bosætning og erhverv.

Målet er, at én procent af landets befolkning skal bo i Hedensted Kommune og én procent af landets arbejdspladser skal være at finde i kommunen.

Blandt punkterne i det 16 sider lange valgprogram er:

  • Ingen skolelukninger
  • Flere og større udstykninger
  • Øget fokus på produktion af lokale råvarer
  • Gratis busser til skoler og ungdomsuddannelser
  • Nyt plejehjem i Juelsminde og ombygning af Løsnings plejehjem til akut-stuer
  • Vækstpakker til borgerhuse i landsbyerne og ansættelse af en bosætningskonsulent
  • Vej mellem Hornsyld og Hedensted

Til gengæld er der i modsætning til sidste valg nu kandidater fra Løsning, Ølholm og Stenderup at finde på listen.

- Vi har et par navne, der af forskellige årsager endnu ikke er klar til at offentliggøre deres kandidatur, og ellers arbejder vi hårdt på at få de sidste kandidater i hus. Det er vigtigt for os at være repræsenteret i hele kommunen, så meget, at vi indimellem i al venskabelighed bliver beskyldt for at være 12 lokallister, fortæller borgmesterkandidat Ole Vind med henvisning til de 12 lokalforeninger, som Venstre i Hedensted Kommune er opdelt i.

Annonce

Seks nye kandidater

Nye navn på Venstres liste er Kim Tuominen (Aale), Mette Herløv Jepsen (Ølholm), Morten Blenker (Juelsminde), Viggo Kjær Poulsen (Stouby), Freddy Maagaard (Løsning) og Birgitte Pust (Stenderup).


- Vi har et par navne, der af forskellige årsager endnu ikke er klar til at offentliggøre deres kandidatur, og ellers arbejder vi hårdt på at få de sidste kandidater i hus.

Ole Vind, borgmesterkandidat


Desuden stiller Jakob Toftebjerg, Glud op igen, som han også gjorde det for fire år siden. Det samme gør Hans Henrik Rolskov, Juelsminde, der tidligere har siddet i byrådet.

Af de nuværende byrådspolitikere genopstiller Ole Vind (Rask Mølle), Merete Skovgaard-Jensen (Øster Snede), Hans Vacker (Tørring), Jeppe Mouritsen (Korning), Gitte Andersen (Hedensted), Peter Sebastian Petersen (Hedensted), Lars Poulsen (Barrit) og Lene Tingleff (Hornsyld).

Annonce
Vejle

Tag kandidattesten til kommunalvalget her

Vejle For abonnenter

Konkurstruet daginstitution reddet to dage før lønningsdag: 'Det ville være en særdeles alvorlig situation'

Danmark

Onsdagens coronatal: 1871 nye smittede det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
VEJLE For abonnenter

92-årige Jørn kan fortsat hverken komme ind eller ud af sit 'handicapfjendtlige' hjem: - Hvis der opstår brand, når jeg nok ikke ud

Jelling For abonnenter

Borgmesteren holdt på hemmeligheden i en uge: 51 millioner kroner bliver drysset ud over Jelling - læs hvordan monumentområdet skal gøres færdigt

Hedensted

Deltag i debatten: Hvordan løser vi problemet med uro og hærværk i Hedensted?

Billund For abonnenter

Forældre råber op efter skolehelvede for 10-årige Kristian: Er det sådan, børn med en diagnose skal behandles?

Vejle

Se video: De ønsker mere hjælp og mindre bureaukrati - her er løfterne fra fire byrådsaspiranter til mennesker med handicap

Vejle For abonnenter

Landsby opgiver at skaffe penge til ny dagligvarebutik - nu rettes det sidste spinkle håb mod de store discountkæder

Alarm 112

Hærværksbølge fortsætter ufortrødent: Parkeret bil fik skåret dækkene op

Vejle

Energipriser på himmelflugt: Sådan bliver regningen for 60.000 varmekunder i Vejle, Fredericia og Kolding

Danmark

Vild forvirring om MitID: Køber nye pas og telefoner for at få det til at virke - det er helt misforstået

Hedensted

Fakkeltog aflyst i sidste øjeblik: Arrangører er bange for at optrappe konflikt

Egtved For abonnenter

Livsfarligt våben lå frit tilgængeligt, og medarbejdere kunne risikere at falde i gylletank: Landmand får adskillige påbud for ikke at sikre forsvarlige arbejdsforhold

Vejle

Finalefeltet til Årets Bil er nærmest helt elektrisk: Se hvilke syv biler, der kvalificerede sig

Annonce