Annonce
Give

Venstre sætter erhvervslivets fremtid i Give til debat

Erhvervsjord er der masser af i Give, men hvordan får vi tiltrukket nye erhversfolk til byen? Det er temaet på debatmødet mandag aften den 20. januar. Foto: Jim Hoff
Give Egnens Vælgerforening inviterer til åbent debatmøde om den fremtidige erhvervsudvikling i Give med repræsentanter fra både det lokale erhvervsliv og politikere fra både byrådet og folketinget på plads i panelet.

GIVE: Sidste år blev der lavet en vision i Give, hvor erhvervsområdet var i centrum: Erhvervsby Give – med vilje til handel og familieliv, hedder den overordnede vision, som blev lanceret i et tæt fællesskab mellem kommunen og borgerne i Give. - Da meldingen fra borgerne i byen om at gøre Erhvervsbyen til vores fælles fremtidige retning blev lanceret, vil vi i Venstre gerne i tråd med det sætte mere fokus på emnet og har derfor arrangeret et åbent møde mandag den 20. januar klokken 19.00 i kantinen i Søndermarkshallen, fortæller Gerda Jørgensen, der er Gives lokale byrådsmedlem fra Venstre. Aftenen indledes med, at tre repræsentanter for lokale virksomheder fortæller om fordelene ved at drive virksomhed i den vestlige del af Vejle Kommune samt deres ønsker til fremtiden.

Det er Lars Næsted fra Danespo, vognmand Flemming Thisgaard og Henrik Damø, Give Elementer, der kommer med hvert deres bud og syn på erhvervslivets muligheder i Give.

Efter de tre indlæg vil der blive åbnet op for en forhåbentlig livlig og konstruktiv debat om, hvad der skal til for at tiltrække mere erhverv og styrke vores by. Og hvordan man gør det. -Det ville være super fedt, hvis vi kan få folk til at komme og være med til at sætte ord på hvad der skal ske på området, lyder opfordringen fra Gerda Jørgensen. Udover de tre ovennævnte erhvervsfolk deltager også borgmester Jens Ejner Christensen, folketingsmedlem Christoffer Melson samt byrådsmedlem Gerda Haastrup Jørgensen i debatten, og det er Give Egnens Venstrevælgerforening, der er vært ved kaffen.

Annonce
Vejle For abonnenter

Kunne de da ikke vente: Kommunen lukker populær turistmagnet midt i højsæsonen

Danmark

Fredagens coronatal: 1085 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Smittefordobling på en uge: Vejle i top 15 over kommuner med højest incidenstal

Vejle For abonnenter

René blev tvunget i arbejde med revnet pulsåre: Nu vil han have statsministeren til at ændre loven

Sport

Satset overhaling koster Leon Madsen topplacering

Hedensted For abonnenter

Grøfteslåning, frø og insekthotel: Kommunen vil have borgerne til at skabe mere biodiversitet

Alarm 112 For abonnenter

Flere danskere har dårlige oplevelser med politiet: Så mange klager om kritisabel adfærd er der registret i Sydøstjylland det seneste år

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Erhverv

Politiker skyder med skarpt mod DN: Stil op til byrådet i stedet for at klage

Erhverv

'Ny' skrot-virksomhed ser dagens lys på havnen i Vejle: Støber 4000 kvadratmeter beton til ny indsamlingsplads

Danmark

Albert Dyrlund er død: Youtuberen drømte om opmærksomhed, men ville også gerne af med den

Vejle

Hvornår opstår partiet der står for sund fornuft

Give For abonnenter

Købmand klar med flere millioner til istandsættelse af butikken: Familien skal da være købmænd her i mindst 80 år til

Alarm 112

En bilist ramte gående i fodgængerfelt - en anden kørte ind i en parkeret bil

Annonce