Annonce
Læserbrev

Venstre sætter handling bag ordene

Annonce

Læserbrev: I Venstre har vi netop præsenteret vores forslag til en finanslov for 2020. Og det er et forslag, som leverer på de alle de løfter, som vi gav i valgkampen. For i Venstre holder vi, hvad vi lover.

Med udspillet vil vi vise, at man sagtens kan investere i velfærden og grønne løsninger uden at hæve skatterne. Det er ellers noget regeringen finder strengt nødvendigt. Og selvom vi ikke agter at hæve skatterne, formår vi alligevel at være grønnere end regeringen. Vi vil nemlig afsætte 500 mio. kr. yderligere til den grønne omstilling.

Vi sætter ligeledes handling bag ordene, når det kommer til velfærd.

Vi gik til valg på et løfte om at investere i velfærden – det har vi tænkt os at indfri. For de danske borgere fortjener omsorg, tid og kvalitet, når de har brug for hjælp. Derudover er en annullering af omprioriteringsbidraget på uddannelse, undervisning og kulturområdet også en del af vores løfte.

For os i Venstre er det helt centralt, at væksten og den gode udvikling fortsætter. Ellers vil det ikke være muligt at investere i velfærden. Derfor skal vi sikre, at virksomhederne har gode vilkår og adgang til arbejdskraft. For vækst og arbejdspladser er en forudsætning for, at der kan investeres i velfærden og den grønne omstilling.

Venstre sætter handling bag ordene. Det samme kan ikke siges at gøre sig gældende for regeringen. De har nemlig travlt med at afkoble landdistrikterne fra resten af landet.

I stedet for at føre en politik, der understøtter hele Danmark, så vil regeringen sløjfe bredbåndspuljen. Og hvis man en gang imellem færdes uden for de store byer, så ved man, at det vil være en katastrofe for de borgere og virksomheder, der er bosat i landdistrikterne. Det vil vi ikke være med til.

I Venstre holder vi, hvad vi lover. Vi vil levere velfærd og grønne løsninger uden højere skatter.

Anni Matthiesen.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce