Annonce
Læserbrev

Venstres kulturpolitik

Annonce

Læserbrev: I nær fremtid skal der træffes en meget væsentlig beslutning i Kolding Byråd med det snævrest mulige flertal. 14-11. Af disse udgør Venstres byrådsmedlemmer 12 minus èn.

Vi bliver derfor slået med stor undren, når vi på Venstre Koldings hjemmeside kan læse følgende under overskriften Kulturen som vækstfaktor: "En af de vigtige visioner for vores kommune er vækst. Her er kulturen en vigtig løftestang. Kultur er ikke bare sjov og ballade - det er en nødvendig investering. Det er kulturen, der giver oplevelser, skaber fællesskaber og sætter Kolding på kortet - og gør vores kommune levende, synlig og attraktiv."

Senere står der under overskriften Kultur er en god investering: "Vi bruger 1% af kommunens budget til kulturen - og vi får meget for kulturkronerne."

Læs selv videre på venstreikolding.dk/kultur-som-vaekstfaktor/

Indlægget er ganske vist skrevet af et tidligere medlem af Venstre. Man kan dog med rette undre sig over, at de resterende 11 medlemmer af Venstre i Kolding nu tilsyneladende står sammen om at ville fravælge en af de kulturinstitutioner, der om nogen er med til, sagt med deres egne ord, "at sætte Kolding på kortet."

Jo, Mungo Park koster penge. Obamas besøg har kostet penge. Tour de France koster penge. Brandingværdien af Obamas besøg er af nogen blevet anslået til to millioner kroner. Det kunne være interessant at vide, om der findes tilsvarende beregninger, der kunne anslå værdien af Mungo Parks tilstedeværelse i Kolding.

Vi håber, at de mange vægtige indlæg fra nær og fjern vil kunne få nogle eller bare enkelte af Venstres medlemmer af byrådet til at ændre deres beslutning, så den er i overensstemmelse med den holdning, som præsenteres på deres hjemmeside. Det vil der formodentlig være nogle vælgere, der vil respektere.

Annonce
Annonce
Vejle

Vejles margarinekonge kom brat af dage

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Keld & Hilda fejrer jubilæum i Vejle

Erhverv For abonnenter

Egtved Brugs, Café Kværn, Ravning Dambrug, Gadbjerg Kloakservice - og mange andre: Her er ugens regnskaber i Vejle Kommune

Vejle Boldklub

VB-anføreren efter sejren over Sønderjyske: Vi viste, vi kan være med

Vejle For abonnenter

Av, av, et prik og en bloddråbe: Rødkilde-elever viser samfundssind i kampen mod coronaen

Annonce