Annonce
Erhverv

Verden vil have skinke fra Vejle: Danish Crown slår 40 nye stillinger op

En øget global efterspørgsel efter konserves fra Vejle får nu danish Crown til at indføre weekendskift på fabrikken i Vejle. Arkivfoto: Mads Hansen
Danish Crown i vejle oplever markant øget efterspørgsel på konserves-skinke flere steder i verden. Fabrikken skruer op for produktionen og søger 40 nye medarbejdere.
Annonce

Vejle: En "markant øget efterspørgsel" på flere markeder efter skinke-konserves får nu Danish Crown til at slå 40 nye stillinger op på fabrikken i Vejle.

Det oplyser Michael Ravn, presseansvarlig ved Danish Crown.

- Vi kan ikke følge med. Der er simpelthen så mange ordrer, så vi indfører weekendskifte for at holde trit med efterspørgslen og derfor skal vi hurtigst muligt have ansat 40 nye kolleger, fortæller Michael Ravn.

Det er produktet Pork Luncheon Meat, som en lang række markeder nu efterspørger.

- Det er jo et profilprodukt for Vejle og der er en global efterspørgsel på både nye og eksisterende markeder efter produktet, som vi sælger i 120 lande. Vi tror på, at den efterspørgsel fortsætter og for at følge med, skal vi opruste i Vejle. Efterspørgslen kommer fra blandt andet England, Tyskland, Japan, Panama, Puerto Rico, Filippinerne og Sydkorea. Især markederne i Panama og Puerto Rico er vokset markant, fortæller Michael Ravn.

Annonce

Skruer op med 25%

Danish Crown i Vejle laver allerede i dag 140 millioner dåser om året med Pork Luncheon Meat - der kan oversættes til skinke-konserves - og med ansættelsen af 40 ekstra medarbejdere, kan fabrikken øge produktionen med 25 procent.

- Vi har i dag omkring 300 medarbejdere i Vejle, så vi bliver omkring 350 medarbejdere, siger Michael Ravn.

Stillingerne er slået op på Danish Crowns hjemmeside, hvor interesserede kan søge stillinger i varemodtagelsen, fars/fylde-hallen, pakkeriet og færdigvarelageret.

- Der er primært tale om produktionsmedarbejdere og nogle teknikere, og jeg håber, at mange lokale vil søge, siger Michael Ravn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle For abonnenter

Journalist går med vilje imod alle sædvanlige regler: Kaare jagter sandheden med anonyme kilder

Vejle

Sovende bilist anholdt

Vejle

Vejlensere: Prisen på elbiler skal ned

Annonce