Annonce
Egtved

Verdenseliten dyster i Randbøl

Over 50 topryttere heriblandt nummer et og to på verdensranglisten dyster til paradressurstævne på Blue Hors i weekenden. PR-foto
Nogle af verdens bedste paradressur-ryttere deltager ved Danmarks største internationale paradressur-stævne hos Blue Hors den kommende weekend.

Randbøl: Selvom det kun er andet år, at der hingstestationen Blue Hors danner rammen om Danmarks største internationale paradressur-stævne, kalder arrangørerne det allerede en succes.

- Paradressurstævnet her på Blue Hors har allerede i sit andet leveår formået at tiltrække et særdeles stærkt felt. Over 50 topryttere, heriblandt nummer et og to på verdensranglisten, fra ikke færre end otte nationer dyster således på det absolutte højeste, internationale niveau. Hertil kommer, at stemningen blandt ryttere, hjælpere og officials er fantastisk - so what's not to like? Vi glæder os, fortæller direktør på Blue Hors Ole Magnus Petersen om stævnet, der finder sted 15.-17. marts, i en pressemeddelelse.

Sidste år valgte Blue Hors, Vejle Kommune og handicapidrættens paraplyorganisation Parasport Danmark at satse og holde et af de største internationale paradressurstævner på dansk jord. Med en stærk dansk tradition inden for idrætten med både EM, VM og paralympiske medaljer ønskede arrangørerne at skabe de perfekte rammer for både de danske og udenlandske paradressur-ryttere.

- Vi er stolte over, at Vejle kan være de danske atleters hjemmebane, fortæller viceborgmester og formand for kultur- og idrætsudvalget i Vejle Kommune, Dan Arnløv Jørgensen (K) i pressemeddelelsen.

- Vi vil gerne sætte fokus på parasport og de muligheder, der er for at dyrke idræt med et handicap. Og så er det samtidig en god sag, som vi rigtig gerne vil støtte op om og få muligheden for at støtte og gøre en forskel for mennesker, der har udfordringer nok i livet, som det er.

Der er gratis adgang til stævnet på Blue Hors.

Annonce
Forsiden netop nu
VB

VB vandt igen - og den bedste var på midten

Annonce