Annonce
Jelling

Verdenskendt computerspil har premiere i Jelling

I det nye Assasssin’s Creed Valhalla lægger de to danske skuespillere Cecilie Stenspil og Magnus Bruun stemmer til hovedpersonen Eivor, alt efter om man vælger at spille med den kvindelige eller mandlige udgave af figuren. Screenshot: Ubisoft
Jellingstenen får fornemt besøg, når et af verdens mest succesfulde computerspil Assassin’s Creed springer ind i vikingernes verden.

Jelling: Assassin’s Creed er en serie af computerspil, som er blandt de mest kendte i verden. Snart kan udvikleren og spilgiganten, franske Ubisoft, præsentere endnu et spil i Assassin’s Creed-serien.

Det sker med spillet Assassin’s Creed Valhalla, der har verdenspremiere tirsdag 10. november og blandt andet skal lanceres i Kongernes Jelling.

Spilgiganten Ubisoft står bag action-adventure-spillet Assassin's Creed Valhalla, som finder sted i vikingetiden. Screenshot: Ubisoft

- De oprindelige planer om en større event i Jelling er bremset af Covid-19 og de restriktioner, der følger med. Men for de heldige bliver der alligevel en enestående mulighed for at prøve spillet. Det sker endda på den nye Xbox spilkonsol, der også lanceres denne dag, fortæller Kongernes Jelling i en pressemeddelelse.

Annonce

Assassin’s Creed Valhalla er historisk fiktion og finder sted i vikingetiden i 800-tallet. I spillet er man med vikingerne på erobringstogter fra Norge til England.

- Kongernes Jelling er en del af Nationalmuseet, og man er fuldstændig klar over, at handling, våbnenes udseende, tøj og andre elementer kun er inspireret af historiske fakta. For Kongernes Jelling er det dog vigtigt at få nye grupper i tale, og når først interessen for vikinger er vakt, så skal vi nok være parate med den virkelige historie. Den er mindst lige så spændende, lyder det fra museet.

Assassin’s Creed er solgt i 140 millioner eksemplarer gennem tiderne og har mere end 95 millioner unikke spillere i hele verden.


For Kongernes Jelling er det dog vigtigt at få nye grupper i tale, og når først interessen for vikinger er vakt, så skal vi nok være parate med den virkelige historie. Den er mindst lige så spændende.

Kongernes Jelling
Annonce
Erhverv For abonnenter

Føler sig urimeligt behandlet af kommunen: Boligselskab lagde billet ind på stor byggegrund for 15 måneder siden - nu bliver det pludselig overhalet indenom

Danmark

Onsdagens coronatal: For femte dag i træk er der under 1000 nye smittetilfælde

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Forslag om ny, grøn uddannelse møder opbakning i byrådet: - Der kan næppe være to meninger om, at det er en god idé

Erhverv For abonnenter

Fyret efter 15 år: Lokal el-virksomhed tilkendt erstatning fra AAB Vejle

Billund

Annie og Flemming holdt privat loppemarked: Så meget kan de sende videre til børn i coronaramt land

Erhverv

Flytter fra Vejle til Fredericia: - Det er den rette beliggenhed

Børkop For abonnenter

I et amerikansk hjørne af Børkop renoverer Benny en speciel del af bilen

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Jelling

Det vrimler med mikrobagerier: Mange om den gode krumme

Vejle

Vejle-firma giver naturen en chance: Græsslåmaskinen køres i garage, så rådyr, harer, fasaner og vilde planter får plads

Danmark

Familie på fem bor på få kvadratmeter: Livet på en husbåd er besværet værd

Alarm 112

Skovbrand i gang ved Egtved: Brandfolk fra fire stationer er sat ind

Jelling For abonnenter

Kan du spotte dem? Derfor er nyt kameralignende udstyr placeret i to befærdede områder

Egtved

Nicoline er nyslået europamester i westernridning: - Det var en kæmpe overraskelse

Annonce