Annonce
Fredericia

Verdenspremiere: Danmarks bedste pressefotos oplyser Fredericias hvide vandtårn

Det Hvide Vandårn på Fredericia Vold og Landsoldatpladsen er på fredag rammen om spektakulære fremvisninger af den netop afsluttede konkurence Årets Pressefoto 2020. Alle er velkomne. Arkivfoto: Lars Lindskov
Når fredagsmørket sænker sig, kan alle beundre årets bedste billeder fra danske pressefotografer. I særdeles stort format.

Fredericia: Som nogle af de første kan vi i Fredericia opleve Årets Pressefoto 2020 kort efter, at vinderne er fundet på fredag 7. maj.

Det oplyser bestyrelsesmedlem i Pressefotografforbundet og pressefotograf på Fredericia Dagblad og i Jysk Fynske Medier, Michael Bager.

Fra klokken 16.30 holder der en bus på Landsoldatpladsen, og i mindre hold med coronapas eller negativ test kan man opleve de sejrende i årets mest prestigefulde konkurrence for fotojournalistik. Alle er velkomne.

Annonce

Coronasikkert

- Når mørket sænker sig, bliver billederne så med en kraftig projektor blæst op på Det Hvide Vandtårn på Fredericia Vold, fortæller Michael Bager:

- Det sker fra klokken 20.30, hvor den første af de 45 minutter lange fremvisninger starter. Sidste visning er klokken 23.00.


Det sker kort efter, at vinderne af Danmarks mest prestigefulde konkurrence for fotojournalistik er blevet afsløret ved en online prisfest.


Undervejs vil en af dommerne i Årets Pressefoto og tidligere vinder af World Press Photo, Claus Bjørn Larsen, fortælle om begrundelserne for udvælgelsen af Årets Pressefoto 2020.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle For abonnenter

Stadsarkitekten afviser kritikken af vandkunsten ved Vejle Rådhus: 'Det fungerer både til hverdag og fest'

Annonce