Annonce
Give

Vesterlund Efterskole søger ny forstander

Ole Kirk og Anne Nyhus stopper til sommer efter 26 år som forstanderpar på Vesterlund Efterskole. Jagten på en ny forstander er i gang. Foto: Speakloud

Anne Nyhus stopper til sommerferien. Det samme gør viceforstander Ole Kirk

Vesterlund: Efter et langt efterskoleliv stopper forstanderparret Anne Nyhus og Ole Kirk, når efterskoleeleverne tjekker ud til sommer.

Søgningen efter en ny forstander er gået i gang, og det forventes at den nye forstander kan præsenteres tidligt på foråret 2019.

Anne Nyhus og Ole Kirk kom til Vesterlund i 1981, og efter 12 år som lærere søgte og fik Anne Nyhus og Ole Kirk stillingen som forstanderpar efter Kirsten og Ingemann Stenstrup.

Til sommer har de stået i spidsen for Vesterlund Efterskole i 26 år og haft flere end 5.500 unge efterskoleelever under vingerne.

- Vi har haft et helt fantastisk liv på Vesterlund Efterskole. Spørger du os, om vi ville starte forfra, hvis vi kunne, er svaret ja, siger Anne Nyhus og Ole Kirk.

Ifølge bestyrelsesformand Henrik Nygaard, kan Anne Nyhus og Ole Kirk godt tillade sig at være stolte af det markante aftryk, de har sat på efterskolen på den jyske højderyg.

Annonce

Jagten er startet

- Vesterlund Efterskole har i dag en markant gymnastikprofil, spændende linje- og valgfag, et højt bogligt niveau, en god økonomi, flotte fysiske rammer, fuldtegnede elevhold, dygtige medarbejdere og nogle sunde værdier. Anne Nyhus og Ole Kirk overleverer en efterskole i virkelig god form til det nye ledelsesteam, siger Henrik Nygaard.

I de sidste måneder har bestyrelsen i samarbejde med de ansatte på Vesterlund og en ekstern konsulent arbejdet på at finde frem til de kvalifikationer, den nye leder af Vesterlund Efterskole skal besidde.

- For bestyrelsen har det været vigtigt at inddrage medarbejderne i arbejdet med at finde deres nye leder. Det bliver naturligvis svært at erstatte Anne og Ole, men vi er sikre på, at vi nok skal lykkes med at ansætte en forstander med den helt rigtige gnist, vilje og ledelseskraft, siger bestyrelsesformand Henrik Nygaard.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce