Annonce
Vejle

Vi elsker at snakke om trafik i Vejle

Annonce

Er der noget man i Vejle elsker at snakke om er det trafik. Enten når det hele sander til på grund af uheld på broen, eller når man vil lukke en smart smutvej.

I denne uge kom der igen fokus på trafikken ud på Horsensvej. Det skete efter et uheld, hvor en bilist svinger ud fra Roms Hule og rammer en anden anden bil.

Alle der har prøvet at holde lige netop der ved, at det kan være svært, hvis der er tæt trafik, lige at finde det rette hul. Men svaret kan ikke være - som nogle foreslår - at stoppe for udkørsel til venstre . Det vil ramme folk i området. Vi må i dag kunne løse det med teknik - og måske en bedre mulighed for at tage udkørslen i to hug.

Under alle omstændigheder bliver der nu indkaldt til borgermøde. Det er fornuftigt, at kommunen tager områdets beboere med på råd. Det er i sidste ende klart de bedste erfaringspersoner, der findes.

Og nu til ugens anbefalinger. Og vi starter med trafikken.

Borgermøde om trafik

Roms Hules udkørsel til Horsensvej ned mod Vejle by er til debat.

Et uheld ved udkørsel fra Roms Hule har skabt debat om trafikken i området. Nu holdes der et borgermøde, hvor man blandt andet skal diskutere om der skal være et forbud mod venstresving. Læs mere her.

Så røg den lille skov!

Ups - Ja sådan skulle man tro, at man reagerede i kommunen, da man opdagede, at ved en fejl var der fældet 15 træer hos en privat grundejer. Nu kan grundejeren så have fornøjelsen af selv at slås med den private entreprenør kommunen havde hyret.

Læs historien her.

Klimaplan for Vejle Kommune

Solcellerne i Vandel Erhvervspark udgør en væsentlig del af den kommunale klimaplan. Foto: Mette Mørk

Der er næppe nogen, der er i tvivl om, at klimaet vil være en del af vores alle sammens dagsorden de næste mange år. Kommunen spillede i denne uge ud med sin klimaplan.

Det kan du læse mere om her.

Politiker vil have gjort noget ved ventetider

Karin og Henrik venter på svar om datteren Sofie Frydensbjerg Nielsen. Foto: Mette Mørk

Tidligere minister, Troels Lund Poulsen, går nu ind i sagen om den handicappede unge kvinde, Sofie, der mistede livet på en institution i Vejle. Sagen står stille fordi man venter på svar fra Retslægerådet, og her er ventetiden på et svar meget lang.

Læs historien her.

Sikke en fodboldkamp

Raphael Dwamena (VB - 8) scorede til slutresultatet 2 - 2  mod FCK.  (Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix)

Nå ja - så blev der jo også spillet fodbold i Vejle søndag. Her måtte FCK sande, at det ikke var nok at være foran med 2-0. To perler sikrede Vejle et vigtigt point.

Læs om kampen her.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

To børnehaver i Vejle ramt af corona: 51 børn og 11 voksne sendt hjem

Vejle Boldklub For abonnenter

Karakterbogen: Flere strålede i en flot VB-sejr

Annonce